"Meil on aga väga hea meel, et koostöö ikkagi jätkub, kuigi väiksemas mahus. Oluline on, et tänu nende panusele sai meie meeskond väljundi meistriliigas ja tuule tiibadesse ja selle eest oleme neile väga tänulikud. Nad jäävad alatiseks meie esimeseks nimesponsoriks," lisas ta.

„Tunneme uhkust, et Estover Grupp on Rapla meeskonna toetajana andnud omapoolse olulise panuse Eesti korvpalli arengusse, aidates noortest mängijatest koosneva meeskonna Eesti tippude hulka. Piimameister Otto/Rapla KK korvpallurid mängisid käesoleval hooajal kandvat rolli Eesti U-18 ja U-20 korvpallikoondises, mis on tõestuseks, et meeskonna valitud tee on olnud õige. Näeme, et meeskond on meie kaheaastase nimesponsoriks oleku ajal saavutanud täiesti uue taseme ning me oleme oma eesmärgi koostööprojekti raames saavutanud. Põltsamaa Meierei Juustutööstus ja Estover jätkavad ka käesoleval hooajal aktiivselt spordi toetamist, keskendudes ennekõike noorte- ja rahvaspordi toetamisele. Samas jätkame ka Rapla meeskonna tavatoetajana.“ Ago Teder, Põltsamaa Meierei Juustutööstuse juhatuse esimees.

Karbi sõnul keskendub Rapla meeskond eelolevale hooajale ning uue võimaliku nimesponsoriga läbirääkimiste jätkamiselele. Enamuse meeskonnast moodustavad ka algaval hooajal Eesti U-18 ja U-20 koondiste liikmed, keda toetavad mõned kogenumad mängijad. "Tuleb raske, kuid samas huvitav hooaeg. Meeskonnas on muudatusi ja ka teised meistriliiga meeskonnad on käesoleval hooajal teisest puust kui eelmisel," ütles Karp. Tema sõnul on meeskonna algava hooaja eelarve samas suurusjärgus kui eelmine, seda eeldusel, et saadakse kokkuleppele uue nimesponsoriga.

"Meeskonna eelarve võiks alati suurem olla, see on iga mänedžeri unistus, aga ainult raha korvpalli ei mängi - mehed mängivad. Ja seda me Raplas noortega tahamegi tõestada," kinnitas Karp.