"Õnnitlen oma mängijaid teenitud võidu puhul. Avapoolajal näitasime selle valiktsükli parimat mängu," rääkis Ivković, vahendab Eurobasket. "Valiksari polnud meile sugugi kerge, sest mängijad olid suure surve all. Kõige tähtsam, et vaatamata suurtele raskustele me siiski pääsesime järgmise aasta Euroopa meistrivõistlustele."

Serbia mängija Nenad Krstic lisas, et meeskond suutis üliolulises mängus iseloomu näidata. "Mäng oli raske, kuid me näitasime iseloomu. Tahtsime küll Iisraeli 19 punktiga võita, kuid pole midagi, peaeesmärgi siiski täitsime."

Iisraeli peatreener Arik Shivek õnnitles serblasi ja pidas oma meeskonna kaotuse peapõhjuseks ebaõnnestunud avapoolaega, kus mängiti liiga pehmelt.

Eesti koondis, kes võitis eile Islandit 80:58, lõpetas valiktsükli kuue võidu ja nelja kaotusega. Samasugune võitude-kaotuste suhe oli ka Iisraelil ja Serbial, kuid omavaheliste mängude võrdluses edestasid nad meie koondist (korvide vahe Iisraelil +26, Serbial +21, Eestil -47). Meie alagrupi võitis täiseduga Montenegro.