Soolotsiklid olid rajal kaks tundi ja esimesena sai finišilipu Martin Leok (KTM, Sõmerpalu MK). Kristjan Rätsepa (Honda, RedMoto Honda Racing) ees oli Leoki edu 19 sekundit. Leok oli klassi E2 võitja, Rätsep aga klassi E1 võitja ühtlasi ka Honda Racing Motokrossi Karikas sarja etapivõitja. Leokile järgnesid klassis E2 kaks RedMoto Honda Racing sõitjat, Jüri ja Toomas Triisa. E1 klassis oli Rätsepa järel teine Jari Alanen (Paikuse MK) ja kolmas Janis Karklins (Honda, Läti). E3 klassis oli kiireim Mihkel Merimaa (Kawasaki, Saku MK), teine Janar Eerik (Sõmerpalu MK) ja kolmas Riho Kollist. 85 cc klassis sai etapivõidu Antti Ahtila (Yamaha, Soome), kes edestas Jarmo Lehistet (Yamaha, Paikuse MK) ja Markus Normakut (KTM, Gas-Gas MK). Seeniorite klassis sai Mõedakalt etapivõidu Reio Engman (Yamaha, Lääne MK). Teise koha vääriliselt sõitis Rene Jõgimaa (Honda, RedMoto Honda Racing) ja kolmas koht kuulus Aivo Rabbile (Yamaha, Paikuse MK). Nendes klassides peetakse meistrivõistluste arvestust, eraldi karikasarja arvestus oli järgnevates klassides: Enduro, mille võitis Egon Üpraus (KTM, Stingray Extreme), teine selles arvestuses oli Tõnu Lill (Yamaha, Yamamoto RC) ja kolmas Miska Varis (Beta, Soome). Harrastajate klassis sai võidu Tarvi Remmelgas (Kawasaki, H.M.G MK), teine oli Avo Ärm (Yamaha, Kohile MK) ja kolmas Sander Lõhmus (Kawasaki, Motodepoo Team Green). Veteranid 50+ karikasarja etapivõidu sai Pertti Salonen (Yamaha, Viljandi VMK), teine Madis Pool (KTM, Pärnu MC) ja kolmas Toivo Ilves (Yamaha, Vaabina MK).

ATV’d ja quadracer’id olid rajal poolteist tundi ja quadracer klassi meistrivõistluste etapivõit läks sellel korral kindlalt Kaspar Kangurile (Honda, Catwees Honda Racing). Tema edu teisena lõpetanud Martin Toovise (KTM, Pühajõe MK) ees oli üle kahe ja poole minuti. Kolmas koht kuulus Olari Saarmele (KTM, MX Racing Team). ATV klassis oli esimene Randel Darsch (AV Motors) ja teine Taavi Raadik (Kawasaki, Paikuse MK). ATV Rahvasport klassis oli võitja Tanel Veerpalu (Kawasaki, Motobox RT), teine Jaan Margus (Pärnu MC) ja kolmas Kalev Kõivsaar. Quad rahvasport klassis oli võitjaks Martin Filatov (Kagu MK), teine Andres Timmusk (Äksi MK) ja kolmas Rene Tarrend.

Väiksemates quadides jagunesid kohad järgnevalt: Quad 200 etapivõit kuulus Brandon Bogatsovile (Honda, Motoklubi K&K), teine oli Oliver Roos (Yamaha, Motoklubi K&K) ja kolmas oli Sander Lakiza (Yamaha, Pärnu MC), Quad 100 klassis sai võidu Kevin Saar (Honda, Pärnu MC), teine Patric Kurvits (Honda, Kagu MK) ja kolmas Robert Lihtsa (Honda, Kagu MK).