Tiidrek Nurme kommentaar: Eesmärk oli anda endast parim ja kõik rajale jätta. 99 protsenti panin rajale, võib-olla kui oleks selle puuduva ühe ka pannud, siis oleks paar kohta paremaks saanud, aga üldpilti see väga muutnud ei oleks.

Richard Pulsti kommentaar: Ideaalis oleks võinud poolfinaalis kiiremini joosta. Teisalt, kuna see oli mulle tiitlivõistluste debüüdiks, siis võib rahule jääda.

Rasmus Mägi kommentaar: Väga raske jooks oli - tagasirgel puhus hull vastutuul. Ääri-veeri jooksin rütmi välja. Küll homseks ära taastun. Tuleb kiiresti alustada ja niimoodi lõpuni joosta.

Anna Iljuštšenko kommentaar: Raske on. Ei oodanud, et nii kehv tulemus tuleb. Kuidagi ei saanud ennast kokku võtta ja ei saanud ka aru, milles viga on. Viimane trenn oli palju kõvasti parem kui täna.

Kahju, ei suutnud kasutada võimalust finaali jõuda, mis oli suhteliselt lihtne. Mõtlesin juba enne, et 1.90 viib edasi ja see ei tohiks probleem olla. Ma ei tea, mis vaja on, aga midagi läks valesti.

Richard Pulsti kommentaar: Stardi reaktsioon oli mul hea, aga tehniliselt annab veel juurde panna, tulin jooksus liiga vara püsti. Aeg on elu teine tulemus, nii et võib täitsa rahul olla. Kindlasti võiks õhtul kiiremini joosta, kui saan ennast kokku võtta, siis miks mitte. Aga oleneb ka tuulest.

Tarmo Riitmuru kommentaar: "Tüüpiline minu võistlus - teen oma ära või veidi alla. Täna tulid kõik alad planeeritust paari protsendi võrra vähem välja. Raske on homme neid paari protsenti leida, sest rekordseerias oli teine päev hea, kui teen sinna lähedale, siis on hästi. Tänasega toonus sees, homme tuleb nüüd edasi lipata."

Isikliku rekordi teinud Kaur Kivistiku kommentaar: "Suutsin enda püstitaud eesmärgi täita. Isiklik rekord on minu jaoks põhiline, edasisaamine on boonuseks. Vorm peaks olema selle hooaja tipp ja eks jooks seda ka näitas. Jooksumehe jaoks on tähtis pidev töö, hakkan vaikselt selles mõttes ka meheks saama, et koormused on tõusnud. Talvel tuli kõik väga hästi välja ja tervis olnud ka sajaprotsendiliselt korras."

Risto Mätase kommentaar: "Esimese katse tegin ilusti pingevabalt ja sain hoojooksu kohe ilusti klappima. Teine ja kolmas katse läksid nässu, aga tean vähemalt, mida homme paremini teha, kui finaali jõuan. Seal tahaks vähemalt sama tulemuse teha, võib-olla jõuaks sellega esikaheksasse."

Marko Jänes kommentaar: "Läks paremini kui Osakas, selles mõttes on edasiminek toimunud. Hooaja lõpupoole peaksid tulemused kindlasti paranema ja arvan, et 79-80 meetrit peaks kindlasti sees olema. Tuleb treenida ja hoojooksu lõpuosa timmida."

Uudist täiendatakse!