"Täna oli üks meeskond selgelt tugevam ja domineeris mängu täielikult. Tšehhile võib au anda, sest nad tegutsesid korralikult, üritasid meeskonnana, kuid ainult kontrate peale panustamiseks oli Portugal liiga hea.

Ronaldo mängis väga isukalt ja kindlasti on EM-finaalturniir üks võimalus tõestada enda sobivust selle aasta parimaks jalgpalluriks. Ta oli väljakul selge liider ja kui Ronaldo ja Portugal sama hästi jätkavad, on neid raske takistada. Samuti oli äärel väga terav Nani.

Tšehhi küllap lootis distsiplineeritud kaitsetööle ja väravavaht Petr Cechile, ent poolfinaalis poleks sellise mänguga midagi teha. Teisel poolajal oli vaid aja küsimus, millal portugallased väravani jõuavad. Tšehhi oli surutud oma väljakupoolele, oma karistusala lähistele ning see väsitab kõvasti.

Palju räägiti Tomas Rosicky kõrvale jäämisest. Ja temast jäigi puudu. Tšehhil ei olnud keskväljadirigenti, mängijat, kes suutnuks anda otsustava söödu. Samuti moodustanuks nad Petr Jiracekiga tugeva paari, kus Rosickyl on suurem vabadus rünnakuid ehitada, kuna Jiracek on hea vastaste mängu lõhkuja.

Aga nagu öeldud, siis Portugal vääris poolfinaalkohta selgelt enam. Seal tuleb nende vastaseks Hispaania või Prantsusmaa. Raske on öelda, kumb oleks Portugale sobivam. Hispaania mäng on neile kindlasti tuttavam, Prantsusmaa on ebastandardsem, tugeva rünnaku, kuid vägagi ebastabiilse kaitseliiniga."