Credit24 Rahvaliiga projektijuht Tiit Savasoni sõnul oli rahvaliiga finaalturniiri võistluspäev pingeline ja põnev. Keegi ilma tugeva heitluseta vastastele ei alistunud ja südikat võitlusindu jagus nii mitmeski finaalmängus rohkem kui mõnel võrkpalli kõrgema kategooria võistlusel. „Pinevat võitlust esikoha nimel pakkus meeste B-tugevusgrupi mäng, kus olid vastamisi meeskonnad Ahjusepad ja SK Energia/SK Viktoria. Kord olid tartlased peal ja narvakad all, kord narvakad peal ja tartlased all. Juba eelmiste mängude viimastes geimides kindlust näidanud Ahjusepad ei vääratanud ka seekord ning võitsid kohtumise 3:2. A-tugevusgrupi meeste finaalmäng Neemeco/Taco Expressi ja VK Tõusev vahel algas Neemeco võistkonna dikteerimisel, kuid kolmandas geimis said pärnakad mängu käima ja osutasid tugevat vastupanu. Peeti maha tõsine heitlus, mille pealinnapoisid 3:1 seisuga võitsid,“ selgitas Savason. „Naiste A-tugevusgrupi finaalis oli Spartast Ülenurme naiskond 0:3. B-tugevusgrupis alistas mullune võitja Peetri Sõbrad ka seekord Võru valla südikad naised 3:0,“ lisas ta. „Täname kõiki osalejaid ja soovime võistlejatele meeleolukat ja sportlikku kevadet ning loodame Teiega võrguplatsil kohtuda juba peatselt, kui algavad Credit24 Suvevolle võistlused,“ ütles Savason.

Erinevates tugevusgruppides osales Credit24 Rahvaliiga finaalturniiril kokku 24 võistkonda. Parimad mees- ja naiskonnad selgitati välja A-ja B-tugevusgruppides.

Meeste A-tugevusgrupp:
1. Neemeco/Taco Express (Tallinn)
2. VK Tõusev (Pärnumaa)
3. Saaremaa

Naiste A-tugevusgrupp:
1. Ülenurme vald (Tartumaa)
2. Sparta (Tallinn)
3. TTÜ/Dynamo (Tallinn)

Meeste B-tugevusgrupp:
1. Ahjusepad (Tartu)
2. SK Energia/SK Viktoria (Narva)
3. Tarvastu (Viljandimaa)

Naiste B-tugevusgrupp:
1. Peetri Sõbrad (Harjumaa)
2. Võru vald (Võrumaa)
3. TTÜ Neemeco (Tallinn)

Lõppenud kümnendal hooajal võttis Credit24 Rahvaliiga sarjast osa 196 võistkonda, millest naiskondi oli 70. Hooaeg algas 2011. aasta novembris. Credit24 Rahvaliiga finaalturniiri tulemused leiab võrkpalliuudiste portaalis Volley.ee, Credit24 Rahvaliiga tegemistega saab end kursis hoida rahvaliiga Facebooki lehe vahendusel.