0:0 viigiga lõppenud avapoolaega iseloomustas Flora selge domineerimine. Viljandi seisis terve meeskonnaga kaitses ning lootis väljakuperemehi üllatada kiirrünnakutest.

Mänguskoori avas 60. minutil äsja vahetusest sekkunud Hannes Anier. Vaevalt jõuti pall uuesti mängu panna, kui Flora teenis karistusala vasaku nurga lähedal trahvilöögi, millest lõi palli otse väravasse Valeri Minkenen. Kohtumise lõpu eel lõi karisuslöögist värava ka Markus Jürgenson ning kiirrünnaku realiseeris Hannes Anier. Lõppseis 4:0.

Eelinfo:

Viik või kaotus tähendaks valitsevale meistrile, et kuldmedalite vormistamine jääks viimasele, laupäevasele meistriliiga mängule Viljandis. Nõmme Kalju kohtub laupäeval samal ajal Hiiul Paide Linnameeskonnaga.

Viljandi on tänavu juba kord Florat nende enda koduväljakul üllatanud, kui 30. aprillil mängiti 0:0 viiki. Flora väravas seisis toona nüüd juba Hollandisse siirdunud Marko Meerits, Viljandi puuri valvas Aiko Orgla, kes kaitses möödunud laupäeval mängus Narva Transiga ise meistermeeskonna puuri.

„Meil on võimalik meistritiitel viimase kodumänguga kindlustada ja ma loodan, et poisid on selleks valmis ning tahavad tõestada, et nad on seda tiitlit väärt,” lausus Reim Eesti Jalgpalli Liidu kodulehele. “Kindlasti ei tule see mäng kerge, sest Viljandi on alati väga mehiselt meie vastu võidelnud ja ka sel korral peame mängima väga hästi, et see võit koju jätta.”

Viljandi peatreener Zaur Tšilingarašvili lubab meistriliigas seisu pingelisena hoida viimase hetkeni. „Flora on sel aastal näidanud väga head mängu ja loodab endale kindlasti kodustaadionil tiitli kindlustada. Me katsume teha kõik mis võimalik, et põnevus säiliks viimase vooruni,” arutles Tšilingarašvili.

Floral ei saa tänases mängus kaasa teha kaks ründajat. Henri Anier sai laupäeval Transi mängus punase kaardi ning Alo Dupikovi takistab kolmas kollane kaart esiliigast.

Sissepääs tänasele Flora - Viljandi heitlusele on pealtvaatajatele tasuta.