Avaveerandi 26:16 ja poolaja 38:31 võitnud Pärnu mäng lagunes kolmandal veerandil, mille lõpuks jäädi kaheksapunktilisse kaotusseisu. Otsustaval veerandil jõudis Pärnu poolteist minutit enne lõppu veel kuue punkti kaugusele, kuid enamat ei suudetud. 

Toomas Raadik ja Rannar Raap tõid Pärnule mõlemad 20 punkti. Tarva parimad olid Valmo Kriisa ja Kaspars Cipruss 18 punktiga (Statistika).

"Esimesel poolajal ei saanud me hästi vedama ja küllap oli kiiretel Pärnu poistel selles oma roll," rääkis Tarva treener Andres Sõber. "Teisel poolajal panime neile maa-ala kaitse peale ning see tõi tulu. Mehed olid kohtumiseks hästi valmis ning ei soovinud vastasele midagi kergelt loovutada. Hasarti jagus ka mõlema meeskonna poolehoidjatele, kes usinalt oma trumme tagusid."

Juhendaja tundis kokkuvõttes rahulolu, et küllaltki tiheda graafiku jooksul suudeti kõik kohtumised enda kasuks kallutada. "Mängijate üksteisemõistmine ja kokkumäng võtavad mõnevõrra aega ja ega me üheskoos polegi veel teab kui pikalt toimetatud," tõdes ta.