Pühapäeva pärastlõunal Hollandist Fredrikstadi jõudnud Piiroja kohtus kõigepealt ametliku fännklubi liikmeskonnaga, kes kannavad nimetust Plankehaugen. "Kohvik 1903 pole kunagi olnud rahvast sedavõrd tulvil kui täna," kirjeldas kohalik fotograaf toimunut. "Kõik tahtsid kohaliku kangelasega hüvasti jätta."

Plankehaugen ehk Fredrikstadi fännklubi kogus aasta esimeses pooles Piirojale tulevase lepingu jaoks palgaraha, saades kokku 80 000 Norra krooni. Koosviibimisel osalenud klubi spordidirektor sõnas, et kogutud raha läheb uue Piiroja palkamiseks. "Ehkki me teame väga hästi, et on vaid üks Raio Piiroja," tunnustas ta eestlase suuri teeneid.

Kuu aega tagasi, kui sai selgeks, et Piiroja lahkub Hollandisse, avas fännklubi tänuraamatu. See kingiti nüüd Piirojale ning raamatu esikaanel ilutses kiri: "Soovid Fredrikstadist FFK Legendile".

Kohvikust sammus Piiroja koos fännidega staadionile, kus tema endine kodumeeskond võõrustas Norra liiga mängus Sogndali. Lähimate sõpradega pidas ta staadionil õhtusöögi, mille katkestas mängu vaheajal aset leidnud tseremoonia. Piirojale anti üle mitmeid kingitusi ning "legend" puistati üle heade soovidega. Ei seganud seganud südamliku tänuõhtu läbiviimist ka meeletu vihmasadu.

Fredrikstad - Sogndal kohtumine lõppes 2:2 viigiga, kusjuures Piiroja endised meeskonnakaaslased tulid vähemuses mängides välja 0:2 kaotusseisust.