Noortepaatidele oli võimalik tänastes oludes pidada ära üks võistlussõit, purjelaudadele kolm. Olümpiapaadid aga täna ei võistelnudki.

Optimist klassi paremusjärjestuses tänane võistluspäev muudatatusi kaasa ei toonud: juhib endiselt Martin Õunap (Saaremaa Merispordi Selts) Markus Lilienthali (Rein Ottosoni Purjespordikool/Zuxu Team) ja Kristina Erisalu (Haapsalu Purjespordikool) ees.

Zoom8 paadil läks juhtima Henri Roihu Tallinna Jahtklubist, teist kohta hoiab eilne liider Georg Haud (ROPK) klubikaaslase Kätlin Tammiste ees.

Laser 4.7 klassis tõusis täna kolmandalt kohalt esimeseks Henri Lepik (SMS), Taavi Valter Taveter (Pärnu Jahtklubi) on säilitanud teise positsiooni ning Anna Maria Sepp (ROPK) on langenud kolmandaks.

Purjelaua RS:X meeste klassis on haaranud liidrikoha Henri Kaar (Team Extreme), teist asetust hoiab Kevin Jakobson (Noblessneri Jahtklubi) ning kolmandaks on platseerunud Johannes Ahun (NJK).

RS:X naiste ja alla 19 aastaste purjelaual on seni parimad sõidud teinud Roland Mik (ROPK), Ingrid Puusta (NJK) on teine ning Benjamin Siirak (NJK) kolmas.

Techno 293 purjelaudadel on alla 17 aastaste seas esikohal Rainer Kasekivi Battery Tallinna Purjelauakoolist, järgnemas klubikaaslased Karl Kask ja Artur Kaiküll. U15 klassis aga on liidriks Karl-Erik Saarm (BTPLK) Karl Gregor Baumanni (NJK) ning Keit Järve (NJK) ees.

Olümpiaklassid:

Laser Radial
1. Anna Pohlak, TJK
2. Anne-Mari Luik, ROPK
3. Viktorija Andrulyte, Läti

Laser Standard
1. Kaarel Kruusmägi, SMS
2. Argo Vooremaa, ESS Kalev Jahtklubi
3. Patrick Abner, ROPK

Finn
1. Deniss Karpak, SK Karpak Sailing Team
2. Lauri Väinsalu, ROPK
3. Harles Liiv

470
1. Marjaliisa Umb ja Elise Umb, Purjespordiselts Maru
2. Merit Kaal ja Martin Kaal, ROPK
3. Alari Lagle ja Siim Jõeväli, ROPK

Optimist klassis on võistlustules kõige enam - 71, Zoom8-l 32, Laser 4.7-l 11,Techno 293 U15 purjelaual 5 ja U17 purjelaual 11 noort. Olümpiaklassides aga võistleb Laser Radialil 24, Laser Standardil 10, Finnil 7, 470-l 10, RS:X U19 ja naised purjelaual 6 ning RS:X meeste purjelaual 4 sportlast.

Eesti meistrid selguvad Lohusalus homme õhtuks.