Echegoyen tegutses paremini esimeses stardis ja sai kirja võidu. Skudina võitis teise duelli, kuid kaks järgmist sõitu kuulusid hispaanlannadele. Nii jäi finaali lõppseisuks 3-1.

Silvia Roca Mata Hispaaniast ja Mandi Mulder Hollandist võitlesid omavahel pronksmedalite pärast. Mulder võitis esimese matchi, kuid Roca Mata viigistas. Kolmanda ja otsustava matchi võitis Mulder ning teenis sellega pronksised autasud.

Eesti Match Race naiskond Piret Pomerants, Brigita Sepp ja Agnes Lill / Merili Randmaa kahjuks sõite ei võitnud ning ei pääsenud seega avaringist edasi.

Naiste Match Race tulemused:

1. Echegoyen (ESP)
2. Skudina (RUS)
3. Mulder (NED)
4. Roca Mata (ESP)
5. Le Berre (FRA)
6. Goncalves (POR)
7. Price (AUS)
8. Lehtinen (FIN)
9. Meldgaard (DEN)
10. Ru (CHN)
11. Bekkering (NED)
12. Pomerants (EST)

Pühapäeval alustasid võistlemist Euroopa meistri tiitlile Laser Standard ja Laser Radial klassid, kokku üle 250 paadiga stardis. Need klassid on kõige arvukamad Euroopa meistrivõistluste programmis 251 Laseriga, millest 140 on meeste Laser Standardid ja 111 naiste Laser Radialid.

Austerlane Andreas Geritzer juhib meeste konkurentsis esimese kahe sõidu järel, eestlased on järgmistel kohtadel: Patrick Abner (ROPK) 36., Karl-Martin Rammo (ROPK) 46. ja Argo Vooremaa (KJK) 122.

Naiste Laser Radialil juhib Zhang Dong Shuang Hiinast. Kodulinna Helsingi suurim lootus Sari Multala on esimese päeva järel 20. positsioonil. Eesti naised Anna Pohlak (TJK) ja Anne-Mari Luik (ROPK) on vastavalt 51. ja 94. kohal.

Euroopa meistrivõistluste tulemused ja info: www.openeuropeans2011.com

Eesti Purjetamiskoondist toetavad Starter, Tallinna Sadam, Vopak E.O.S., LHV pank, Marinepool, Matek, Pepsi ja Eesti Loots.