Ralf Merilaht sai 60. ning Frank Merilaht 71. koha. WSK Euro Series on CIK-FIA egiidi all peetav võistlus, kus osaleb kardimaailma paremik. Kartdagö meeskonnas sõitvad eestlased võistlevad kõik klassis KF3.

Kvalifikatsioon 31. koha saanud Martin Rump näitas eelsõitudes väga head kiirust ja ka stabiilsust ning pääses eelfinaalis rajale 15. positsioonilt. Eelfinaali stardist sai Martin hästi minema ning pääses juba esikümnesse, kuid edu ei kestnud kaua – juba kolmandas kurvis sõideti talle tagant sisse ja avarii tagajärjel langes Martin tagasi võistlejaterivi keskpaika. Sõit oli aga alles ees ning Martin tegi mõned kiired ringid ja vähendas kiiresti konkurentidega vahet. Poole sõidu peal rauges aga mootori jõud ning mõned konkurendid pressisid ennast Martinist taas mööda ja jätsid ta 17. kohale.

Finaalsõidu esimene start ebaõnnestus ja võistlejad hakkasid valmistuma kordusstardiks. Stardis kardi välja suretanud eelfinaali võitja George Russell üritas iga hinna eest ette pääseda ja sõitis selle käigus Martinile julmalt tagant sisse, mis tekitas jällegi kolmandas kurvis suure puntra. Selle manöövri eest sai Russell hiljem ka karistada. Sellega oli Martini sõit juba rikutud, sest rajale tagasi pääses ta alles viimasena. Peale kordusstarti sõitis Martin üksteise järel konkurentides mööda, kuni lõpuks britt Connor Jupp talle stardi/finišisirge lõpus tagant sisse sõitis ning Martini kardi tagumine kaitseraud paindus nii ebaõnnestunult tagarehvi peale, et korralikku kiirust enam arendada ei saanud.

Oma senise parima tulemuse tegi aga Ralf Merilaht, kes finaali küll ei pääsenud, kuid näitas eelsõitudes tubli ja stabiilset sõitu ja lõpetas 60., kusjuures oma senist rekordit parandas ta koguni 24 koha võrra.

Meeskonna kõige nooremal liikme, kõigest 12-aatasel Frank Merilahe võistlus ebaõnnestus täielikult. Kvalifikatsioonis sai ta küll Ralfist parema, 58. koha, kuid viiest eelsõidust üks lõppes enneaegselt kokkupõrke tõttu ning kahes eelsõidus vedas alt tehnika. Kolm katkestamist andsid Frankile alles 71. koha.

Võistluse võitis Dennis Olsen, teine oli Lance Stroll ja kolmandaks jäi Esteban Ocon. KF3-s üldarvestuse liider Max Verstappen loobus kolmapäeval saadud vigastuse tõttu võistlemast.

Kartdagö võidusõitjad astuvad uuesti võistlustulle juba järgmisel nädalavahetusel Soomes, Poris toimuvatel Soome Meistrivõistlustel.