Kalev võõrustab oma kunstmuruväljakul kell 18.45 Transi, et jätkata võitlus Euroopa Liiga koha nimel. Veerandfinaalis alistas Kalev kõige napimalt 1:0 II liiga klubi HÜJK Emmaste ning Trans sama tulemusega lisaajal JK Tallinna Kalevi.

Raasiku FC Jokeri loobumise tõttu otse poolfinaali pääsenud Flora võõrustab samal ajal Lasnamäe FC Ajaxit, kes vajas lisaaega, et võita Tartu FC HaServi II liigast.

Eesti jalgpallikarikavõistluste 1/2-finaalid:

26. aprillil kell 18.45 Sillamäe Kalevi kunstmuruväljak (Kesk 30, Sillamäe)
JK SILLAMÄE KALEV - NARVA JK TRANS

JK Sillamäe Kalevi kapten Aleksandr Kulik: "Eesti karikas on meie prioriteet number üks sellel hooajal, kuid karika poolfinaal Narva vastu on veel suurema tähtsusega mäng, sest kui oleme finaalis, siis tagame endale koha UEFA Euroopa Liigas. Kõikidel viimastel hooaegadel oleme mänginud kevadel Narva vastu kolmemängulise seeria. Nüüd tuleb selline seeria jälle."

JK Transi peatreener Juri Svirkov: "Mõlemal meeskonnal olid laupäeval väga rasked mängud. Taastumise ja homseks mänguks ettevalmistamise aeg on väga lühike - kõigest kaks päeva. Aga meie motivaator on väga tugev - karikafinaal."

Mängija Stanislav Kitto: "Sillamäe on korralik meeskond, kes oskab mängida väga head jalgpalli. Võitu on vaja mõlemale meeskonnale, kuid anname oma parima, et mängida karikafinaalis, sest see on hooaja eriline mäng."

Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Sten Klaasen, Aron Härsing
Neljas kohtunik: Eduard Rõžov

26. aprillil kell 18.45 A. Le Coq Arenal
TALLINNA FC FLORA - LASNAMÄE FC AJAX

FC Flora peatreener Martin Reim: "Eelmise liigamängu võit Narvas andis meeskonnale hea emotsiooni, kuid me teame, et karikamängud on alati teistsugused kui liigamängud - seal võib kõike juhtuda. Peame olema hästi motiveeritud ja valmis, et poolfinaalist edasi pääseda."

Mängija Karl Palatu: "Kuigi viimases liigamängus võitsime Ajaxit suurelt ei alahinda me neid, sest tegemist on karika poolfinaaliga ning ka Ajaxil on teoreetiliselt läbi selle võimalik eurosarja mängima pääseda."

FC Ajaxi peatreener Andrei Shapovalov: "Tuleb väga raske mäng. Jõudsime juba päris kaugele, aga vaatamata Meistriliiga tulemusele kuuendast voorust proovime anda kõva lahingu."

Mängija Vladimir Gerassimov: "Meil on veel võimalus minna finaali, lihtsalt on vaja võtta ennast kokku ja näidata head mängu."

Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Artur Telling, Heigo Paglant
Neljas kohtunik: Neeme Neemlaid

Karikavõistluste 1/4-finaalide tulemused:
12. aprill Tartu FC HaServ (II) - Lasnamäe FC Ajax (ML) 0:4 la.
13. aprill HÜJK Emmaste (II) - JK Sillamäe Kalev (ML) 0:1
13. aprill Narva JK Trans (ML) - JK Tallinna Kalev (EL) 1:0 la.
Tallinna FC Flora (ML) - Raasiku FC Joker +:-