“Mul oli tunne, et tänavune hooaeg saab olema raske ja ma pean ütlema, et see on alanud oodatust veelgi halvemini. Me vahetasime rehvitootjat ning me oleme sellega rahul, kuid samas on meil veel palju nende puhul vaja õppida. Ma ei usu, et me oleme autost praeguseks maksimumi kätte saanud, ma vähemalt loodan nii, seega lihtsalt töötame oma ettenähtud programmi järgi.”

“Auto on möödunud aasta omast veidi erinev ning loodetavasti ei ole need muudatused probleeme tekitanud. Me üritame lihvida erinevaid detaile ning võtta maksimum välja Michelini rehvidest. Rehvisõjas muutuvad nende koostised tihti ning see on omaette väljakutse.”

Newey ei soostunud kommenteerima Mercedese mootori nõrkust. “Seda peaks Meredese meeste käest küsima. Kui me oleme maas siis kui terviklik pakett ning me mõlemad peame oma osa parandama.”

Newey sõnul tõi Kimi Räikkönen endaga kaasa värsket entusiasmi. “Ma arvan, et Räikkönen värskendas meeskonna entusiasmi ning temaga on väga kerge ja lihtne koostööd teha. Ta lihtsalt istub autosse ja teeb oma tööd, seega on temaga väga hea koos töötada. Üldiselt oleme me Kimiga väga rahul.”

Eelseisva Austria Grand Prix tulemusi ei taha Newey veel ennustada. “Ma tõesti ei tea. Siiani olime Hispaanias alati tugevad, kuid ma ei usu, et see rada Michelinile sobib. Austrias olid nad mullu veidi tugevamad, eks me näe. Kimi suutis Hispaanias Montoya tempos suhteliselt hästi püsida, samuti David nii et Williamsi ja Renault suhtes ei läinud meil sugugi halvasti, kuigi Ferrariga võrreldes oli see suhteliselt mannetu.”