Mäng algas Rapla jaoks kurvalt- kahe pallikaotusega ning kahe minutiga jäädi 2:9 kaotusseisu. Esimesest ehmatusest kosuti ning veerandaja keskpaigaks mindi omakorda ühe punktiga juhtima. Avaveerandi lõpp ja teise neljandiku algus kuulusid aga kindlalt Kalev/Cramole. Raplal tekkis probleeme rünnakute realiseerimisega. Teise veerandi keskel jäädi korvita pea kuueks minutiks. Kui mängitud 18 minutit, oli vahe kahe meeskonna vahel veninud lausa 25 punktiliseks. Enne pikka puhkust sooritas Rapla 8:0 vahespurdi ja poolajale mindi tulemusega  49:32.

Kolmas veerand kulges võrdsete heitluses, kus Cramo hoidis pidevalt 12-18 punktilist eduseisu. Sarnaselt eelnevale mängule TTÜ/Kaleviga näitas Rapla end kõige positiivsemast küljest just mängu otsustaval neljandkul. Muidugi võib iga skeptik mõelda, et mis sel viimasel veerandil enam tähtsust,  sest Kalev/Cramo kui favoriit on juba põlve nö sirgeks lasknud. Samas, kas tõesti mõni meeskond laseks tahtlikult mängu viimastel minutitel vastase endast kolme punkti kaugusele? Arvatavasti mitte.

Veerandaja esimene pool kulges sarnaselt kolmandale neljandikule Kalev/Cramo üle 10punktilises eduseisus, kuid alates viiendast minutist kogus Piimameister Otto/ Rapla iga minutiga üha enam hoogu. Rait-Riivo Laane tabav kaugvise viiendal minuti pani algus raplakate 9:0 vahespurdile,  tablool seisid numbrid 66:72 ning mänguaega veel neli minutit. Viimased minutid kulgesid tõsises heitluses, kus Kalev/Cramo suurest üleolekust polnud juttugi.

Kui mängida jäi 1.11 viis Indrek Kajupank tabava kaugviskega Rapla oma endisest koduklubist vaid kolme silma kaugusele. Õhus on tunda pinget.  Seejärel realiseeris Gregor Arbet kahel järjestikusel rünnakul vabavisked ning vahe käriseb seitsmele. Rapla üllatas aga veelkord. Mängida jäi 33 sekundit kui Martin Limberg tabas kolmese (78:82), kogu Rapla elanikkonna südamed jätavad lööke vahele, samuti ka Aivar Kuusmaa oma ja ta tunneb vajadust oma meestele veel viimaseid tarkusi jagada. Õpetussõnu aga korviks ei suudetud realiseerida ning Rapla sai veel võimaluse täispikaks rünnakuks, kuid kahjuks lõppes see pallikaotusega. Tanel Sokk vormistas vabavisetest lõpptulemuseks 84:78 ning ime jäi seekord sündimata.

Piimameister Otto/Rapla poolelt tõestas end oma omanikklubi vastu edukalt Indrek Kajupank,  kes viskas 20 punkti. Lisaks panustas Heigo Erm 15, Raido Ringmets 11 punkti ja 10 lauapalli ning Sven Kaldre 10 silma.

BC Kalev/Cramost kogus kahekohalise arvu jagu punkte samuti neli meest - Gregor Arbet 14, Kaido Saks 13, Robert Krabbendam 12 ja Joosep Toome 10 punkti.

Piimameister Otto/Rapla järgmine mäng viib reedel Valgasse, kelle esindusvõistkond võitis esmaspäeval minimaalselt KK Pärnut 89:88.