Mängu algus oli igati tasavägine. Mõlemad meeskonnad särasid õnnestumistega, kuid ette tuli ka eksimusi. Avaveerandi teine pool kuulus aga täielikult Raplale, kuuendal minutil algatati 9:0 vahespurt ning kaks minutit hiljem lisati sellele veel 9 järjestikust silma. Seejuures tabati 2-punkti viskeid väljakult pea 82%-lise tabavusega. Esimese neljandiku lõppedes olid tablool numbrid 29:17 Rapla poolt vaadatuna.

Teisel veerandajal Rapla hoog mõnevõrra rauges ning mäng võrdsustus. 10 minutiga võttis Pärnu tagasi kuus silma, kuid mängu domineerivamaks pooleks võis endiselt pidada Raplat.

Teise poolaja alates oli aga tunda, et kiire algedu ning võimalikud mõtted esimest võidust olid raplakatele mõjunud uinutavalt. Samas näitasid pärnakad, et nad ei olnud tulnud Raplasse suvitama, vaid iga hinna eest võidupunktide eest võitlema. Pärnakate kaitse muutus väga agressiivseks ning sellega lõhuti Rapla rünnakuid edukalt. Kolmadal veerandajal sundis Pärnu raplakaid patustama 7 pallikaotusega (ise samas kordagi palli kaotamata). Hea kaitsetöö tulemusena sai Pärnu mitmeid korve kiirrünnakutest ning samuti leiti vabad viskekohad Rapla maa-ala kaitse vastu. Raplat hoidis mängus Heigo Erm, kelle arvele kanti kolmandal veerandajal Rapla poolt visatud 14st silmast koguni 11.

Mängu viimane veerandaeg algas n-ö nullist, kuna tablool olid viigilised numbrid 67:67. Pärnu jätkas agressiivset joont kaitses ning Rapla kontole lisandus veel 9 pallikaotust, kogu mängu näitajad selles kategoorias 24:7. Samas aga domineeris Rapla lauas 53-27 ning püsiti ikkagi edukalt  mängus. Viimase veerandi neljandal minutil läkski Rapla Sven Kaldre kolmepunktiviskest 6-punktiga juhtima, kuid Pärnu ei olnud veel kaugeltki alla andnud ning mängu kahe otsustava minuti alguses läks Pärnu esmakordselt II poolajal juhtima 76:75. Seejärel vastas aga omakorda Rapla 7:0 spurdiga ning tundus, et koduseinade toel jäetakse võit ikkagi koju. 

Mängu viimasest 20 sekundist kujunes Piimameister Otto/Raplale aga täielik õudusunenägu. Pärnu poolt tabas 3-punkti viske Martin Paasoja, seejärel eksis Rapla otsaaudi sisseviskel ning tasuks Pärnule kaks punkti. Viimase 13 sekundiga suutis Rapla veelkord eksida söödul ning Pärnu omakorda lisada kaks punkti oma kontole. Raplale oli armuaega jäänud veel viie sekundi jagu, kuid selle ajaga nö korralikule viskele ei jõutud. Seega 2010/2011 hooaja G4S meistrilliga debüütmängus tuli Piimameister Otto/Raplal vastu võtta kaotus numbritega 82:83.

Nagu juba eelpool mainitud oli Rapla poolel üleplatsimees Heigo Erm, kes viskas väga hea tabavuse juures 23 punkti ning võttis maha ka 10 lauapalli. Kõik 40minutit platsil rassinud Indrek Kajupanga samad näitajad olid 18 ja 12, kuid 18st visatud punktist 17 tulid esimesel poolajal.  Raido Ringmetsa saagiks jäi 16 silma ja 17 lauapalli. Pärnu poolelt olid resultatiivsemad Rannar Raap 21 ja Toomas Raadik 19 punktiga.

Järgmine võimalus Piimameister Otto/ Raplal ennast tõestada on juba 10.oktoobril, kui Rakveres minnakse vastamisi kohaliku BC Tarvasega.