“Ma ausalt arvan, et Giancarlo on loomuliku ande poolest tugevam kui Michael. Tal on hämmastav auto tunnetus ja võime keskenduda strateegiale ilma kiirust kaotamata,” ütles Alesi.

“Kui välja arvata töö mis tuleb edu tagamiseks teha, mida teeb kindlasti kõige paremini Michael, on Fisichella F1-s parim piloot.”

1996 aasta meister Damon Hill jagas paljuski Alesi arvamust. “Ma olen alati arvanud, et Giancarlo on F1-s üks alahinnatumaid piloote. Tema võimetega mees peaks sõitma parema autoga kui Jordan, ta võiks olla tõeliselt vägev.”

Alesi ja Hill pidasid hea sõnaga meeles ka 1997 aasta meistrit Jacques Villeneuve´i. “Õige autoga on Jacques siiani võimeline tiitleid võitma,” arvas Hill.

“Ma mäletan, et 1996 aastal Estorilis rääkis Jacques mulle ja Jock Clear´ile, kuidas ta kavatseb kellestki viimases kurvis mööduda. Me mõlemad teatsime, et see on võimatu, täiesti segane mõte, aga pühapäeval ta siiski tegi seda. Ja ta ei möödunud seal lihtsalt “kellestki” vaid Michael Schumacherist!”

“See oli täiesti võimatu ja uskumatu! Aga Jacques ajab mulle veidi hirmu naha vahele, sest ta on täiesti hull piloot. Ta ei tunne üldse hirmu. Vahest ma kardan, et ta teeb mõne väga raske avarii. ta on kartmatu ka oma sõnades ja seda F1 vajab.”

Kiita sai mõlemalt mehelt ka Olivier Panis. “Olivier tegi head tööd eelmisel aastal,” arvas Hill. “Aga kui BAR oleks olnud piisavalt hea tiitli võitmiseks, kummale oleksid panuse teinud?” küsis ta Alesilt.

“Mulle meeldib Olivier sest ta on alati positiivne, isegi peale kõiki neid aastaid,” nentis Alesi.

Damon Hill on autospordist juba täiesti loobunud, kuid Jean Alesi hakkab sel hooajal DTM sarjas Mercedesega kihutama.