Esimene üksikmäng, kus läksid vastamisi Kim Clijsters (WTA 11) ja Maret Ani (WTA 220) lõppes belglanna võiduga 6-4, 6-2. Kohtumine kestis üks tund ja 20 minutit.

Clijsters pääses avasetis ette 4-2, kuid Ani võrdsustas mängu. Seitsmendas pallingugeimis murdis ta endise maailma esireketi servigeimi teiselt murdepallilt. Seejärel võttis ka enda servigeimi ja seis oligi tasa 4-4.

Avaseti lõpp kuulus siiski Clijstersile, kes vormistas võidu 42 minutilise mängu järel 6-4. Ani lõi kolm serviässa ja tegi neli topeltviga.

Teises setis Ani sarnast vastupanu enam osutada ei suutnud ja kaotas 2-6. Belgia ees 1-0. Kui midagi Ani mängule ette heita, siis serv ei olnud just kõige kindlam, aga üldpilt oli kindlasti hea.

JÄLGI SKOORI

Teises üksikmängus esindas Belgiat Yanina Wickmayer (WTA 12), mitte endine maailma esireket Justine Henin (WTA 24). Henin murdis kolmapäevasel treeningul palli püüdes vasaku käe sõrmeluu. Wickmayer kohtus Eesti esireketi Kaia Kanepiga (WTA 126).

Avasetis oli Kanepil mängu käimasaamisega raskusi ja vähem kui 40 minutiga oli sett läbi 2-6.

Teises setis Eesti esireketi mäng ehk väga ei paranenudki, kuid vastane eksis üha enam ja 15 sundimata viga andsid initsiatiivi Kanepile. 6-4 võidunumbrid viisid mängu otsustavasse kolmandasse setti.

Lõppvaatus möödus algusest peale Wickmayeri taktikepi all ja Kanepil võiduvõimalus puudus. Belglanna vormistas setivõidu numbritega 6-1, matš kestis pisut vähem kui kaks tundi. Belgia juhib avapäeva järel seisusekohaselt 2-0.

Pühapäeval peetavates üksikmängudes on vastamisi vastavalt Clijsters-Kanepi ja Wickmayer-Ani. Võistluspäev algab Eesti aja järgi kell 14.30.

Paarismängus esindavad Belgiat Justine Henin ja Kirsten Flipkens (WTA 72), Eestit Kanepi ja Ani.

Belgia võitis Fed Cup´i 2001. aastal, alistades finaalis Venemaa. Naiskonda kuulusid nii Clijsters kui Henin.