Hooaja esimese ringi viimases vastasseisus võõrustab kolmandal kohal olev Kalev neist vaid punkti kaugusele jäävat Transi kell 14.00 Sillamäe kunstmuruväljakul.

Samal ajal lüüakse pall lahti Tartus, kus sealne JK Tammeka võõrustab Tallinna FC Levadiat Annelinna kunstmurul.

Tallinna FC Flora võõrustab A. Le Coq Arena I muruväljakul kell 14.00 Paide Linnameeskonda ning Kohtla-Järve FC Lootus Ahtme kunstmurul Nõmme JK Kaljut. Vooru telemängus kell 17.00 on vastamisi Viljandi JK Tulevik ning FC Kuressaare.

Meistriliiga IX vooru mängud. Laupäev, 24. aprill

kell 14.00 Sillamäe Kalevi kunstmuru (Kesk 30, Sillamäe)
JK SILLAMÄE KALEV -- NARVA JK TRANS

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatšjonok: "Narva JK Trans on meie printsipiaalne vastane. Transil on väga hea kaitseliin, mis on juba neljas järjestikuses mängus värava puutumatuna hoidnud. Meie eesmärk on katkestada nende seeria. Mängime võidule ning üritame võidulainele tagasi pöörduda."

Mängija Aleksandr Kulik: "Tuleb Ida-Virumaa derby ja kolmemänguline seeria, nagu NHLis. Kes selle seeria võidab, on tõenäoliselt üks medali kandidaat."

JK Transi peatreener Valeri Bondarenko: "Meid ootab ees Sillamäega kolmemänguline seeria. Sillamäe Kalev on ambitsioonikas võistkond, kes mängib väga ambitsioonika treeneri juhtimise all. Omalt poolt püüame pakkuda head jalgpalli ja põnevat mängu."

Mängija Tomas Rimas: "Eelseisval mängul on meie vastastel üks suur trump - oma fännnide suur toetus."

Peakohtunik Eiko Saar
Abikohtunikud: Marko Leevand, Hannes Reinvald


kell 14.00 Ahtme Gümnaasiumi kunstmuruväljak (Altserva 6, Kohtla-Järve)
KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS -- NÕMME JK KALJU

FC Lootuse peatreener Aleksei Žukov: "Pärast kaotuste seeriat me lõpuks võitsime eelmises voorus - see tegi tuju palju paremaks. Proovime hea tuju üleval hoida ning anda Kaljule kõva lahingu."

Mängija Vitali Vaštšenko*: "Tahame jätkata võitudega. Võit kodupubliku ees teeb topelt rõõmu."

JK Kalju peatreener Karel Voolaid: "Me oleme raskes seisus ja sellest tuleb välja tulla. Peame tegema tõsist tööd ja hakkama mänge võitma."

Mängija Kert Kütt: "See on meile tähtis mäng ja me läheme kindlasti võitma, et saada tagasi ree peale. Tahame taga nulli hoida ja ees ära lüüa, et meie ründajad saaksid enesekindlust juurde."

Peakohtunik Roomer Tarajev
Abikohtunikud: Marek Lillmaa, Artur Telling


kell 14.00 A. Le Coq Arena I muruväljak (Asula 4c, Tallinn)
TALLINNA FC FLORA -- PAIDE LINNAMEESKOND

FC Flora peatreener Martin Reim: "Me ei saa kindlasti seda mängu kergelt võtta, sest kuigi Paide on hetkel tabeli lõpus, on neil kahtlemata piisavalt mängukvaliteeti. Kui me läheme platsile arvamusega, et võidame nagunii, võib see valusalt kätte maksta."

Mängija Siksten Kasimir: "Juhuslik jalgpall on möödas kunstmuru peal, nüüd hakkab päris jalgpall. Mängumees Allas on tagasi!"

Paide LM peatreener Erki Kesküla: "Flora keeras kaks tasavägist kohtumist Kaljuga enda kasuks. See näitab sisu. Ometi on ka nende üllatamiseks käike olemas."

Mängija Andre Mägi: "Kuuldavasti tõmbasid Flora fännid Hiiul roosa pantri oksa. Anname endast kõik, et võllast pääseda. Muidugi tahaks ka punktilisa, et pääseda harjumatust tabelipositsioonist."

Peakohtunik Sten Kaldma
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Neeme Neemlaid


kell 14.00 Tartu Annelinna kunstmuru (Kaunase pst 68b, Tartu)
TARTU JK TAMMEKA -- TALLINNA FC LEVADIA

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: "Mängime Eesti jalgpalli viimaste aastate valitseja vastu ja midagi kerget sealt oodata ei ole. Kuid mäng Narva vastu näitas, et kui disiplineeritult mängime, võime kõigiga võrdselt heidelda."

Mängija Albert Prosa: "Tuleb raske mäng liidriga. Kindlasti on nad suured favoriidid, aga me ei lähe kunagi mängule kaotusemõtetega, seega teeme kõik, et meie hea seeria saaks jätkuda."

FC Levadia abitreener Mati Pari: "Tammekaga pole me tänavusel hooajal veel kohtunud. Tuleb huvitav mäng ja ees seisab põnev taaskohtumine Marko Kristaliga. Üritame kindlasti võita ja Marko tuju rikkuda."

Mängija Deniss Malov: "Tahame püsida tabeli tipus ja eesmärgiks on Tartust kolme punktiga koju tulla."

Peakohtunik Urmo Visnapuu
Abikohtunikud: Andrei Karhu, Rein Pajunurm


kell 17.00 Viljandi kunstmuruväljak (Ranna pst 7, Viljandi) - otseülekanne kanalil TV14
VILJANDI JK TULEVIK -- FC KURESSAARE

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: "Kodus peab võitma, selle peale me välja läheme. Omavahelised mängud saavad otsustavaks. Taga tuleb null hoida ja pool võitu on käes ning ees tuleb ära lüüa ja võit koju tuua."

Mängija Rauno Tutk: " Vahet ei ole kui ilus see mäng on - peab ära tulema kolm punkti".

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: "Võimalused on viiskümmend-viiskümmend ja laupäeval vaatame, kes võidab."

Mängija Märt Kluge: "On aeg end kokku võtta ja kõik peavad andma endast maksimumi. Siis tuleb loodetavasti ka meie kasuks õiglane tulemus."