Lisaks Karpakile jõudsid MK-punktidele ka õed Marjaliisa ja Elise Umb, kes lõpetasid 16. kohaga.

Argo Vooremaa jäi punktikohalt napilt välja, saades 21. koha, teatas Eesti Jahtklubide Liit.

Finni purjetaja Deniss Karpak (SK Karpak Sailing Team) oli parimates sõitudes kuues ja viies. Harles Liivi (ESS Kalev Jahtklubi) parim sõit lõppes 22. kohaga ning kokkuvõttes oli ta 31. kohal. Finn klassis võitis britt Ed Wright horvaat Ivan Kljakovic Gaspici ja prantslase Jonathan Lobert'i ees. Finn klassis võistles kokku 53 purjetajat.

Marjaliisa ja Elise Umb (PSS Maru) olid 470 klassis võistelnud 41 naiste paatkonna hulgas kokkuvõttes 16. kohal. Meie naiste parimaks sõidutulemuseks oli neljandas sõidus saadud 3. koht. Regati võitsid itaalia purjetajad Giulia Conti ja Giovanna Micol.

Laseril võistles kokku tervelt 131 purjetajat, kus meie Argo Vooremaa (Rein Ottosoni Purjespordikool) tegi stabiilselt head sõitu ning lõpetas regati hea 21. kohaga. Tema parimaks tulemuseks oli kuldfliidis sõidetud viimase sõidu 9. koht. Esikoha võitis hispaanlane Javier Hernandez.

Laser Radial klassis purjetav Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi) oli regati kokkuvõttes 60. ning tema parimaks sõidutulemuseks oli esimeses sõidus saadud 18. koht. Laser Radial klassis võitis regati horvaaditar Tina Mihelic.

Purjetamise maailmakarikasarja peetakse tänavu teist korda. Sari koosneb seitsmest etapist, millest viis peetakse Euroopas, üks Austraalias ning üks USA-s.