Liiga tänavuse hooaja pikima võiduseeria kordamine ei tulnud kergelt, sest liiga peksupoiss Nets avaldas Dallase klubile tõsist vastupanu, juhtides esimesel poolajala korra juba 18 punktiga, vahendab basket.ee

Võit oli seda hinnatavam, et Dallase tavapärasel liidril Dirk Nowitzkil oli väga kehv päev. Saksa korvpallikoondislane tabas 16st teele saadetud viskest vaid 3, kogudes lõpuks 12 punkti, 13,3 punkti vähem, kui tema hooaja keskmine.

Võitjate resultatiivseimaks kerkis Jason Kidd, kes kogus 20 punkti, 9 resultatiivset söötu ja 4 vaheltlõiget. Caron Butler lisas 18 ja esimest hooaega NBA-s mängiv Roddy Beaubois 16 punkti.

Üheteiskümnest viimasest kohtumisest üheksa kaotanud Netsi parim oli Devin Harris, kes kogus 21 punkti. Terrence Williams lisas 18 punkti ja 13 lauapalli.

Nets on nüüd Dallasele kaotanud kümme kohtumist järjest, viimati võideti möödunudöist vastast 2000. aasta märtsis.

Nets on tänavusel hooaja võitnud vaid 7 kohtumist 64st ning liiga läbi aegade viletsaima meeskonna tiitli vältimiseks, peab viimasest 18st kohtumisest võitma kolm. Praegu hoiab viletsaima võidusuhtega meeskonna tiitlit Philadelphia 76ers, kes 1972-73 võitis 82st mängust vaid 9 kohtumist.

Eilsete mängude tulemusi näed SIIT: