Eile arsti juures käinud Andilevkol tuvastati põlvevigastus (kõhrest on tükk väljas) ning 20-aastane ja kahemeetrine mees läheb nii kiiresti kui võimalik operatsioonile, kirjutab volley.ee.

«Anname endast kindlasti 110 protsenti,» kinnitas Selveri peatreener Avo Keel. «Enne esimese ringi avakohtumist oli meeskonna tase kõikuv, kuid olulistes mängudes suudeti end kokku võtta ja näidata väga korralikku võrkpalli. Imesid võib palliplatsil juhtuda, kuid see tähendaks eneseületamist ja vastaste heitlikku tegutsemist. Kindlasti on suur roll publikul, kelle toele ka sel korral väga loodame. Palliplatsil on kummalgi pool võrku kuus meest ja kõike võib juhtuda.»

Tõenäoliselt asendab Andilevkot sel hooajal temporündajana tegutsenud Martti Rosenblatt, Martin Ruuli kõrval tegusteb teise temporündajana ilmselt Meelis Kivisild.

Varem oli teada, et Selverit ei saa aidata samuti vigastustest taastuvad Pärnu mängijad Janis Sirelpuu ja Kardo Kõresaar.

Bre Banca saabus Tallinna täna kell 17.10 Frankfurti lennuga. Homme kell 18.30-20 on huvilistel võimalus vaadata saapamaa liigas kolmandal kohal asuva meeskonna treeningut Audentese spordihallis. Enne seda harjutab Selver.