“Ma olen liiga šokeeritud, et reageerida,” ütles eksmaailmameister. “Uue auto esitlusel ei tohi olla mingeid emotsioone. Meil kõigil on oma töö teha. Ma lihtsalt ei saa praegu midagi kommenteerida.”

Kui ajakirjanikud siiski peale käisid ning küsisid, kas ta järgmisel aastal üldse sõidab, siis läks jutulõng siiski veerema.

“Mul on leping. Ma töötan paljude inimestega koos ja ma ei taha neid alt vedada. Craig on kindlasti suur osa sellest ja temal oli suur osa selles, et ma eelmisel aastal oma lepingut pikendasin,” seletas Villeneuve.

“Mis järgmisel aastal juhtub ja kuidas ma ennast tunnen sõltub autost, tiimi tööst ja sellest, kuidas tiim hooaja vältel ennast tunneb.”

Villeneuve ütles, et ei tea, kas Pollockil on veel BAR-is aktsiad alles, kuid tundis oma endisele managerile ja tiimipealikule siiralt kaasa.

“Craigi jaoks on see suur, suur petuumus. Tema jaoks on see kindlasti palju raskem, arvestades tema panust meeskonda kolme aasta jooksul. Mul on tunne, et selle ajaga vananes ta väga palju.”

“Ta tuleb ilmselt igale etapile. Kui ma alustasin, siis ta oli kogu aeg minuga, aga nüüd olen minagi vanemaks saanud ja ei vaja teda igal etapil. Aga ma arvan, et ta tuleb ikakgi minuga, kuigi ma ei tea, mis ta plaanid on. Meil ei ole olnud aega rääkida sellest, et mis me tulevikus teeme.”

BARi testipiloot Patrick Lemarie kinnitas Villeneuve´i masendust. “Jacques oli tõeliselt šokeeritud ja pettunud. Craig hakkab minu ja Jacques´i manageriks.”