Ogier sõlmis Citroeni juuniormeeskonnaga lepingu kuueks võistluseks ning algse leppe kohaselt jääks Itaalia ralli viimaseks, kirjutab sponest.ee

Siiski teatas Citroen Juniori juht Benoit Nogier, et Argentiina hea soorituse järel otsustati lasta piloot starti ka Kreeka rallil, kuid pärast seda saavad määravaks juba sponsorid.

„Pärast Argentiina tugevat esitust, mis rahuldas kogu meeskonda, sõidab Sebastien Ogier ka Kreekas," kinnitas Nogier.

„Ta on näidanud juba kuue ralli jooksul suurepärast potentsiaali ning sooviksime teda Poolas näha, kuid vajame rahasid. Töötame selle kallal igal rallil eraldi."

Ogieri tiimikaaslase Jevgeni Novikovi tulevik on samuti kahtluse all, kuid pärast Argentiina vahelejätmist on ta Itaalias ja Kreekas stardis.

„Ta otsib hetkel toetusrahasid ülejäänud hooaja katmiseks," lausus Nogier.

Ainsa piloodina on kindel leping kogu hooajaks Conrad Rautenbachil.

Mis puudutab käesolevat nädalat, siis hoiatas Nogier kõiki oma kolme piloote eksimuste eest, mida on sel hooajal juba liiga palju olnud.

„Meie eesmärk on alati näha oma Citroen C4 WRC autosid finišis," jätkas Nogier. „Võtame ralli igat päeva eraldi, tagasihoidlikult, et saaksime kogemustest õppida."

„Meie piloodid tahavad väga edu saavutada. Itaalias, nagu ka hooaja algul, peavad nad kogemusi korjama ja enesekindlust suurendama."

„Sebastien Ogier tõestas Argentiinas, et võib väga stabiilset sõitu näidata ning vigu vältida, ja ootame Itaalias selle kordumist. Sama kehtib Conrad Rautenbachi kohta, kes väärib head tulemust."

„Jevgeni Novikov peab tugevdama oma paljutõotavaid esitusi, mida nägime Portugalis. Tõesti loodame teda finišis näha."