Sugu on tulevastele lastevanematele teada, kuid nad ei soostunud seda avaldama. Jago sõnul beebi sünd tema võrkpalluritegemisi ei mõjuta. „Sügisel oleme valmis reisima," kinnitas kolm viimast hooaega Itaalias, viimati Serie A1 klubis Pineto Framasilis leiba teeninud mees.

Samal ajal kui Jago valmistub elu üheks tähtsündmuseks, teevad Raimo Pajusalu ja elukaaslane Maarja ettevalmistusi pulmapeaoks. Õrnema soo esindajaga kolm ja pool aastat koos olnud Pajusalu leidis, et just nüüd on õige aeg Maarja tanu alla panna.

„Olen seda meelt, et ühe katuse all elavad inimesed peaksid abielluma. Enne lõikamist tuleb muidugi mitu korda mõõta. Kolm aastat on minu hinnangul igati paras aeg veenduda, et kaks inimest teineteisega sobivad," rääkis Belgia meeskonna Roeselare Knacki temporündaja Pajusalu, kes ei soovinud laskuda abieluettepaneku nüanssidesse. „Las midagi jääb ka meie teada. Ütlen vaid nii palju, et kõik oli ilus ja tore."

Meeldivate sündmustega jätkab Tallinna Selveri libero Asko Esna, kes kosib juulis elukaaslase Katriini. 22-aastane  Tallinna Selveri pallur on paljudele kogenumatele ametivendadele pere juurdekasvu osas silmad ette teinud, sest alates mullu oktoobris said Asko ja Katriin poisslapse Jesse vanemateks.

Vahest kõige keerulisemas olukorras on diagonaalründaja Argo Meresaar, kelle elukaaslane Evelyn peaks lapse ilmale tooma septembri keskel. Sama kuu 3. kuupäeval algab aga EM Türgis ning võib juhtuda, et 206 cm pikkune pommitaja ei saa sünnituse ajal Evelynile toeks olla.