"Sularahaga arveldas teine Haabersti Perekeskus AS juhatuse liige Margus Dintšenko," ütles Pertelson tänasel pressikonverentsil.

Miks aga ei osalenud pressikonverentsil Dintšeko, vaata videost!

Samas möönis kahekordne olümpiapronks, et Arigato arvelt on raha võetud, kuid mis sellega tehti, seda ta esialgu veel öelda ei oska.

"Mitmed arved on veel laekumata, kuid samas sõlmis Dintšenko ettevõtte nimel ka mitmeid lepinguid, milleks tal volitusi polnud," ütles Pertelson.

Pertelson kinnitas, et viimasel ajal tal Dintšenkoga kontakte pole olnud.

Endine tippjudoka rääkis, et politsei pole sellel teemal temaga ühendust võtnud. Tema kuraas aga vaibus, kui sai Delfi ajakirjaniku käest vastavasisulise kriminaalmenetluse koopia.

Põhja politseiprefektuur alustas 18. märtsilkriminaalmenetlust eelmise aasta suveni Haabersti Perespordikeskuse AS(Arigato) juhatuse liikmeteks olnud Indrek Pertelsoni, Tavi Maastiku ja Margus Dintšenko vastu, kes oma töö ning tegevusega ei jälginud spordiklubi varalisi huve.

Muuhulgas lubasid nad ühel teisel spordiorganisatsioonil, mis kuulus vaid Pertelsonile, kasutada tasuta Haabersti Perespordikeskuse ruume.

Lisaks olevat Pertelson ja ta kaaslased võtnud ettevõtte kontolt korduvalt sularaha, kuid selleks nõuetekohaseid dokumente ei vormistatud. Nii on Haabersti spordikeskus saanud kahju üle 2,1 miljoni krooni.

Iseendale pressikonverentsi korraldanud Pertelson, keda abistas Andres Raid, vabandas ja samas ka tänas kõiki Arigatoga seotud investoreid ja kreeditore.

"Mul isiklikult ja minuga seotud ettevõtetel on hulk võlgasid, millega praegu tegelen," lisas Pertelson.

Samas on Pertelson esitanud enda ja temaga seotud firmade võlanõude 5,3 miljonile - see nõue on pankrotimenetlejate poolt ka aktsepteeritud. 

Arigato keskuse peamise ehitaja Celander Ehitusega on Pertelsoniga samuti keerulised ja teravad suhted. "Me suhtleme. Telefonitsi," ütles Pertelson Delfile. 

Kokkuvõtteks pidas Pertelson vajalikuks mainida, et kõik eksivad: "See on elu."