Üheksandas kohtumises järjest vähemalt ühe punkti teeninud Scott Gomezi juhtväravale neljandal minutil vastasid külalised ühe väravaga kõigil kolmel kolmandikul (Jason Spezza, Chris Kelly ja Mike Fisher) ning kui lisada veel Martin Gerberi 34 tõrjet, oli Senatorsi võit seaduspärane, kirjutab Sportnet.

Calgarys ajasid Flames ja New Jersey Devils litrit sihile jõudmata taga 60 minutit ja 24 sekundit. Järgmisel sekundil ehk lisaaja 25-ndal oli aga lõpuks väravas ning mäng lõppes külaliste 1:0 võiduga. Brian Gionta söödust saatis litri Miikka Kiprusoffi võrku Patrik Elias.

Martin Brodeur sai Devilsi väravasuul kirja oma karjääri 95. eksimusteta mängu, tõrjudes kõik 30 tema suunas lennanud litrit. Brodeur tõusis nüüd NHL-i kõigi aegade edetabelis puhtalt teisele kohale, seni jagas ta 94 nullimänguga teist-kolmandat kohta George Hainesworthiga. Tabeli liider on Terry Sawchuk 103 puhta mänguga.

Vaikse ookeani divisjoni liider (liiga peale kokku kolmas punktisumma Detroit Red Wingsi ja Senatorsi järel) Dallas Stars võitis kodus Montreal Canadiensi 4:1. Antti Miettinen ja Brendan Morrow olid esimesel kolmandikul vilkad ära kasutama arvulist ülekaalu ning väravatetaa möödunud teise perioodi järel tegid Mike Ribeiro ja Stu Barnes sama kolmandal.

Canadiens saavutas auvärava alles 6.25 enne mängu lõppu Andrei Markovi viskest. Ülejäänud 17 Canadiensi mängijate pealeviset suutis Marty Turco tagasi lüüa, karjääri 32. nullimängust jäi teda lahutama vaid venelase tabamus.