Ühtlasi sõlmis EJL sponsorlepingu, millega Triobet sai Eesti jalgpalli suurtoetajaks järgmiseks kaheks ja pooleks aastaks. Lisaks sellele hakkab Balti jalgpalliliiga järgmisel kolmel hooajal kandma Triobet Balti Liiga nime.

Sarnased lepingud sõlmisid ka Läti ja Leedu alaliit. Sõlmitud lepingud hakkavad tooma kolme riigi jalgpalliliitudele sisse kokku veidi enam kui 30 miljonit krooni.

„Usun, et aktsiakapitali paigutatud 75000 krooni oli hea investeering. Kui kõnelda müügi põhjustest, siis mõistagi pidi eelduseks olema ostupakkumine Malta äriühingu poolt, aga tuleb tunnistada, et olime ka ise valmis ja huvitatud omanikustaatuse asendamisest partneristaatusega kasvõi juba seepärast, et jalgpalliliidu juhatuse nägemus EJLi organisatsioonist ja selle arengust ei lange kokku omanikustaatusega panustamise ja pokkeri mängimise teenuseid pakkuvas firmas, kuigi mõistame, et see on praeguse aja maailmas tavaline. Kindlasti aitab staatuse muutmine kaasa ka suhete parandamisele EJLi ja Eesti Olümpiakomitee vahel, kelle poolt opereeritava Spordiennustuse jaoks on Triobet vast kõige kõvem konkurent,” ütles Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.