Kõige nooremate poiste hulgas (masinaklass
Cadet
) näitas head pingetaluvust Christopher Vaalma, kes võitis mõlemad võistlussõidud Mark Rõõmussaare ees 0,2 sekundilise eduga. Oliver Nurmik oli kolmas.

Masinaklassis Micro kujunes kolmik, kes ülejäänud konkurentidele suurt sõnaõigust ei andnud. Kuigi poiste vahel käis pingeline võidusõit, siis lõpuponnistuses oli ikkagi edukaim Ralf Aron. Teise kohaga tuli leppida Karl Soidlal ja kolmandana lõpetas Jan Erik Meikup.

Taaskord oli suurima osavõtjate arvuga masinaklass Raket. Valitseval Eesti meistril, Hans Villemil, ei olnud probleeme teiste edestamisega. Kuigi Fred Joonas Alliksaar oli kiire, siis Martin Rumpi ta edestada ei suutnud.

Rotax Junioris pakkusid paljud sõitjad, kes on käinud oma oskusi täiendamas välisvõistlustel, põnevat sõitu kuni ruudulise lipuni. Kui eelfinaalis lubas Kevin Korjus oma kiirel konkurendil Karl Oscar Liivil võita 0,2 sekundiga, siis finaalis tegi ta sama ajaga tagasi. Tubli tulemus oli Johannes Moori kolmas positsioon.

Rotax Max Maailmameister Kenneth Hildebrandi ei suutnud keegi liidrikohalt tõrjuda. Ülejäänutest parim oli Karel Koitlepp, Mario Vendla ees.

Rotax Mastersi sõitjatest pakkus Meelis Laido küll head konkurentsi Heikki Hõbemäele, kuid kunagine EKLi peasekretär suutis säilitada kindlat sõitu ja võit tuli napi 0,2 sekundilise eduga. Kolmandana ületas finišijoone võistlusdebüüdi teinud Arne Rehi.

Järgmine Meistrivõistluste etapp toimub 16. juunil Põltsamaal. Järgmine võidusõit aga 9. juunil Aravetel, kui sõidetakse Balti Karikavõistluste järgmine osavõistlus — Läänemere Karikas.