Eesti suusarahva kõige paremini hoitud saladus on see, et numbriliselt maagilisel päeval — 7.07.2007 — leiab Otepääl aset kahekordse olümpiavõitja Kristina Šmiguni ja tema elukaaslase Kristjan-Thor Vähi pulmapidu, kirjutab Eesti Päevaleht.

Pulma kutsutud suusarahvas ei söanda leheveergudel peole minekut kinnitada, sest aasta üks glamuurseimad seltskonnaüritusi pidanuks püsima veel saladuses. Samas kinnitasid Eesti Päevalehele mitu allikat, et neid on juba nädalaid tagasi rõõmsast sündmusest teavitatud.

Suurest pulmapeost võib järeldada, et Šmigun plaanibki võtta vahehooaja. Mis tähendab, et Anatoli Šmigun võib algaval hooajal keskenduda sugulase Aivar Rehemaa treenimisele.

Olgu veel öeldud, et suusarahvas ei pea suvel piirduma vaid ühe pulmapeoga — 25. augustil abielluvad Sapporo MM-i 50 km sõidus 11. koha saanud Kaspar Kokk ja tema elukaaslane Annaliis Kilk.

Eesti Suusaliit tõmbab aga juba homme Tallinnas aset leidva peoga joone alla eelmisele hooajale, mis ei kujunenud kahjuks nii edukaks, nagu võis loota.