FIA president avaldas arvamust, et jalgpallis toimiv liigade süsteem võiks toimida ka vormelisarjades, lisades vaatemängulisust ja suurendades huvi sarja vastu, kirjutab crash.net.

Mosley plaan näeb ette, et “teine liiga” moodustataks GP2 sarja baasil, kuhu hooaja järel langeksid F-1 nõrgimad tiimid ja kust omakorda tõuseksid vormel ühte GP2 sarja parimad.

Samas tunnistab Mosley, et enne kui kava kaalumisele võtta, tuleb F-1 kulude poolt kärpida — vastasel juhul ei suudaks GP2 sarja edukaimad tiimid Vormel ühega liituda.

Max Mosley ähvardas ka “mässulisi” meeskondi, kes pole veel ühinenud uue Concorde lepinguga. Tema Renault´le, McLaren Mercedesele, Hondale, Toyotale ja BMW-le adresseeritud sõnum oli selge: kui märtsi lõpus — aprilli alguses kokkulepet ei tule, siis puudub garantii, et neil meeskondadel lastakse osaleda 2007. aasta hooaja järel.

Mosley sõnul on 2008. aastast võimalikke uusi sarjaga liituda soovijaid hetkel kolm. Praegustest meeskondadest on uuele Concorde lepingule alla kirjutanud kuus: Ferrari, Williams, Midland, Red Bull, Toro Rosso ja Super Aguri. Meeskondade arvu üle kaheteistkümne aga ei suurendata — radade boksid on ehitatud arvestusega, et osalevaid meeskondi on 12.