Eesti poolel olid resultatiivseimad Kertu Laak ja Liis Kullerkann, kes mõlemad tõid 14 punkti (efektiivsus vastavalt +4 ja +12), Kristiine Miilen lisas 12 punkti (+2) ning Nette Peit ja Eliisa Peit panustasid kumbki 9 punkti (efektiivsus +1 ja +5), kirjutab volley.ee. Eesti vastuvõtt oli 45%, rünnakuid lahendati 40-protsendiliselt, blokiga saadi 14 punkti (4 sulustamist sai kirja Kullerkann) ja serviga 4 punkti (eksiti 15 pallingul).

Valgevene poolel tõi Katsiaryna Sakoltšik resultatiivseimana 13 punkti (+2). Valgevene naiskonna vastuvõtt oli 55%, rünnak 39%, blokipunkte saadi 12 ja servil löödi 7 ässa ning tehti 7 viga.

Homme on Eesti vastaseks Ukraina koondis ja pühapäeval kohtutakse meistriliigas mängiva Zaporožžja klubiga.

Eesti koondis Ukraina turniiril ja EMil: Nette Peit, Anu Ennok, Kristiine Miilen, Ingrid Kiisk, Hanna Pajula, Eliisa Peit, Liis Kullerkann, Eliise Hollas, Julija Mõnnakmäe, Kaisa Bahmatšev, Kertu Laak, Kristel Moor, Kristi Nõlvak, Nathalie Anett Haidla.

Naiste EM-finaalturniir toimub 23. augustist kuni 8. septembrini Türgis, Poolas, Ungaris ja Slovakkias. Eesti naiskond mängib alagrupiturniiri Ungaris Budapestis C-alagrupis, vastasteks on Ungari, Horvaatia, Rumeenia, Holland ja Aserbaidžaan.