Eesti läks esimeses geimis 22:18 ette, aga lõpp läks nässu ja vastu tuli võtta 23:25 kaotus. Kaks viimast punkti tuli Rumeeniale blokiga, esmalt sulustati Nette Peidi, seejärel Kertu Laagi ründelöök.

Väga pikaks kujunenud teine geim suudeti siiski 32:30 enda kasuks pöörata. Peidilt selles geimis 11 punkti ja üldseisu viigistas tema ässpalling.

Kolmandas geimis oli Rumeenia juba selgelt parem, Eesti jäi alla 19:25. Ka neljandas geimis suutis Eesti alguses ette minna, aga vormistamine jättis taas soovida - otsustavatel hetkedel lõi tänavu Euroopa Hõbeliiga võitnud Rumeenia kogemused letti.

Nette Peidi arvele jäi täna koguni 31 punkti (+19; rünnak 49%), Anu Ennok lisas 14 (+6), Laak 12 (+4), Liis Kullerkann 10 (+6; 8 blokki), Julija Mõnnakmäe 5 (+3) ja Eliisa Peit 2 (-1) punkti. Vahetusest pääsesid mõneks ajaks platsile ka Kristel Moor ja Kaisa Bahmatšev ning koondise legendaarne vahetusservija Hanna Pajula (kellel täna jäi erandlikult serviäss kirja saamata). STATISTIKA

Teises tänases matšis alistas Holland Aserbaidžaani 3:0 (15, 23, 23). Homme on Eestil puhkepäev, vastamisi lähevad Holland ja Horvaatia ning Ungari ja Aserbaidžaan.
Standings provided by Sofascore LiveScore