Meistrite liiga poolfinaalis alistas Zeniit kolmekordse klubide maailmameistri Trentino PlanetWin365 3:1 ja finaalis Poola meistri Belchatowi Skra 3:2 (15, -16, -22, 24, 15), kirjutab volley.ee. Poolakad luhtasid viiendas geimis mitu matšpalli, Zeniidi mängijad realiseerisid ainsa matšpalli. Finaalmängu Lodzis jälgis 13 000 pealtvaatajat.

Kaasani meeskonna kandsid võidule diagonaal Maksim Mihhailov ning temporündajad Aleksandr Volkov ja Nikolai Apalikov, tuues vastavalt 20, 17 ja 15 punkti. Neid usaldas Zeniidi itaallasest mängujuht Valerio Vermiglio kõige rohkem. Nurgaründajd Juri Berežko ja Jevgeni Sivoželez said kahepeale kokku 16 punkti (11 + 5), viimast asendas lõpugeimides ameeriklane William Priddy (3 p). Belchatowi meeskonna resultatiivseimad olid diagonaal Mariusz Wlazly 25, nurgaründajad Bartosz Kurek ja Michal Winiarski 16 punktiga.

Vene-Poola vastasseisu saab peatselt näha ka tugevuselt teise eurorja CEV Cup finaalis, kui kohtuvad Moskva Dünamo ja Rzeszowi Resovia. Moskvalased, kes avamängus kaotasid Monza Paradisole Itaalias 2:3, olid täna Moskvas üle 3:1 ja kuldses geimis 15:13. Teises poolfinaalis lõi Resovia kaks korda 3:0 Ljubljana ACH Volley meeskonda.

Ja nagu juba teatatud, ei möödu ka kolmas karikafinaal (märtsi lõpunädalal) poolakate osavõtuta. Challenge karikas jääb kindlasti Poolasse, sest finaalis mängivad Czestochowa Tytan ja Ardo Kreegi klubi Varssavi Polütehnikum.