Venemaa võrkpallijuhtkond kuulab Bagnoli aruande ära alles plaanilisel koosolekul detsembris, aga põhimõtteliselt on otsus Bagnoli mittejätkamise kohta langetatud. Itaallase vallandamist soovib Venemaa Võrkpalliföderatsiooni president Stanislav Ševtšenko – juba ainuüksi sellest piisaks. Meeskonna liikmed pooldavad vene keelt rääkiva asjatundja kutsumist peatreeneri ametisse, kirjutab Volley.ee.

Venemaa võrkpallipresiidium seadis nii meeskonnale kui naiskonnale tänavusel MM-il eesmärgiks koha pjedestaalil. Tiitlivõitu pole enam nõutud. Kui vaadata pisut tagasi, siis peatreeneri kohal on põrunud nii kodumaised kui võõrkeelsed spetsialistid – Gennadi Šipulin, Vladimir Alekno, Zoran Gajic (Serbia), itaallased Daniele Bagnoli ja Giovanni Caprara (naistega).

Naiste MM Jaapanis, kus Venemaa koondist juhendab omamaine Vladimir Kuzjutkin, algab 29. oktoobril. Venelannad, kel kaitsta MM-tiitel aastast 2006, kukkusid läbi Pekingi olümpiamängudel 2008 (5.-8. koht) ja Euroopa meistrivõistlustel 2009 (6. koht!). Enne aasta lõppemist saame teada, kas langeb ka teine pea.