Tugeva vahespurdi tegi vähetuttav Novokuibõševski klubi NOVA. Viis järjestikust võitu tõstsid meeskonna kolmandaks, kust ei kukutud välja ka pärast laupäevast "kohustuslikku" kaotust Zeniidile, kirjutab volley.ee. Samaväärse kiirenduse tegi Peterburi Zeniit-2, mis näitab, et tugevatest välismängijatest kokku pandud uustulnuk on ennast leidmas.

Belogorje (peatreener Gheorghe Cretu) võitis viimati Kemerovo Kuzbassi (Tuomas Sammelvuo) 3:0 (24, 13, 17), Moskva Dünamo (Boriss Kolčins) Krasanojarski Jenissei 3:1 (21, -19,15, 20), Kaasani Zeniit NOVA 3:0 (17, 23, 16). Zeniidil on 29, Belgorodil 26, Kemerovol ja NOVA-l 17 punkti.

Erilise huviga jälgitakse Venemaal Sergei Tetjuhhinit. 42-aastane ääremängija kuulub jätkuvalt Belogorje põhikoosseisu. Kaua võib? Kaua ta vastu peab? Tema resultatiivsus rünnakul kõigub 30 ja 40 protsendi vahel ja sageli jääb pall mängu, midagi ekstraosavat ei näita ta ka blokis, kaitses, pallingu vastuvõtul. Aga kõige elementide kokkuvõttes + tema kohalolu mõju, on meeskonnale ilmselt vajalik.

Nii et kui Robert Täht millalgi Belogorjega töölepingu sõlmib, ootab teda igat värvi olümpiamedalite kavaler papa Tetjuhhin koos poja Paveliga. Niisamuti end üllatavalt kindlalt põhitegelaste hulka mänginud Jan Jeraštšenko. Aga väga häid nurgamehi on "valgete" leeris veel. Tugev stiimul eestlasele!