Vahegruppide võitjatena pääsesid edasi Itaalia, Brasiilia, ainsana täisedu ehk kaheksa võiduga jätkav USA ja viimases voorus Serbiat 3:0 löönud Poola. Lisaks tagasid koha esikuuikus kaks paremat teise koha meeskonda - Venemaa ja Serbia. Esimesena jäid joone alla Kanada ja Belgia. Kusjuures Serbial oli enne Poolaga peetud mängu edasipääs kindel, seega nende motiveeritus ei olnud selles mängus väga kõrge.

Ja tasub meenutada, et Belgia oli Euroopa Kuldliigas Eestiga ühes grupis ning sealt edasi ei pääsenud. Eesti võitis mitme põhimeheta Belgiat kodus 3:1, võõrsil kaotasime peaaegu täiskoosseisus belglastele 0:3. MM-il teenis Belgia neli võitu ja neli kaotust.

Täna loositi MM-i kuus edukaimat meeskonda kahte gruppi. I-grupis on olümpiavõitja Brasiilia, Euroopa meister Venemaa ja MM-il kaotuseta USA. J-grupp pole aga eriti nõrgem: võõrustaja Itaalia, tiitlikaitsja Poola ja Serbia. Kõik mängivad gruppides kõigiga läbi ja seejärel peetakse poolfinaalid ja kohamängud. Kolmanda ringi mängudega tehakse algust kolmapäeval, maailmameister selgub pühapäeval.

Küll on aga selged kohad alates seitsmendast. Seitsmendat kohta jäid jagama niisiis Belgia ja Kanada. 9.-12. on Prantsusmaa, sellel MMil paar üllatust serveerinud Holland, Bulgaaria ja Sloveenia. Põhjanaabri Soome leiame 13. realt koos Austraalia, Argentiina ja Iraaniga.

Pingerivi tagumises osas enam Euroopa meeskondi ei leia:
17.-20. Kamerun, Kuuba, Egiptus, Jaapan
21.-24. Hiina, Dominikaani Vabariik, Puerto Rico, Tuneesia