Mängu järel kiitis soomlaste treener Toumas Sammelvuo suurepäraseid fänne (neid on Katowicesse kogunenud ligi 3000 - toim.) ja oli õnnelik, et mängupilt läks kohtumise käigus järjest paremaks: "Alguses olid mehed rünnakul kärsitud, kuid seejärel mäng paranes. Tegutsesime targemalt, servisime paremini ja suutsime bloki tööle saada. Olen uhke meeskonna, mängijate ja abipersonali töö üle. Suurepärase alguse järel tunneb meeskond end nüüd enesekindlalt."

Kolmandal mängupäeval tulid esmakordselt platsile ka kaks suurfavoriiti Venemaa ja Brasiilia ning näitasid head vormi, alustades turniiri kindlate võitudega. Brasiilia võites avamängus kindlalt 3:0 (21, 19, 17) sugugi mitte nõrga vastase - Saksamaa. Sambamaa pallivõlurite resultatiivseimad olid Ricardo Lucarelli (13) ja Lucas Saatkamp (12), kaotajate liider György Grozer kogus 11 silma, vahendab volley.ee.

Venemaa peatreener Andrei Voronkov ütles pärast 3:0 (21, 19, 21) võidumängu Kanadaga, et meeskond on just psühholoogiliselt selleks mänguks pikalt valmistunud: "Meie eesmärk oli võita kolmes geimis ja see õnnestus. On selge, et tänase mängu parim oli Dmitri Musserski, kuigi ühte meest ei taha teistest kõrgemale tõsta. Samas teevad murelikuks Aleksei Verbovi and Maksim Mihhailovi vigastused."

Ülekaaluka 3:0 (16, 17, 21) võidu kirjutas tabelisse ka Bulgaaria, kinnitades nii oma favoriidiseisust kohtumises Mehhikoga. Võitjate resultatiivseim oli 14 punkti toonud Todor Aleksiev, kaotajate poolel 10 silma kogunud Daniel Vargas. Õhtu viimastes mängudes oli Lõuna-Korea 3:1 (-24, 24, 21, 18) üle Tuneesiast ja Hiina 3:1 (20, 20, -23, 31) Egiptusest.


Kogu info MM-finaalturniirist Poolas leiad SIIT.