Soomlaste peatreener Tuomas Sammelvuo sõnul peitus tänase mängu võti eellkõige heas pallingus, vahendab volley.ee.

"Korea vastu on keeruline mängida, sest nad mängivad väga hästi just kaitses. Tuleb olla kannatlik ja hoida fookus paigas," rääkis Sammelvuo.

Ka põhjanaabrite kapten Antti Siltala kiitis meeskonna pallingut, mis võimaldas mängida edukalt blokis. Võit oli suurepärane sünnipäeva kingitus meeskonna sidemängijale Mikko Eskole, 263ndat korda rahvuskoondist esindanud mees sai nimelt täna 36-aastaseks.

Samas alagrupis avas võiduarve Saksamaa, kes oli 3:0 (16, 21, 19) parem Kuubast. Suurima panuse võitu andis meeskonna liider György Grozer kes kogus 19 punkti, lüües sealjuures 4 ässpallingut. Üks suurfavoriite Brasiilia teenis teise kindla võidu, kui 3:0 (18, 10, 17) alistati Tuneesia.

Oma teise 3:0 (22, 15, 15) võidu teenis ka teine tiitlipretendent Venemaa, täna oldi paremad Egiptusest. Samas C-alagrupis sai oma esimesed võidupunktid Kanada, alistades mõnevõrra üllatuslikult tulemusega 3:2 (-17, 17, -20, 24, 8) Bulgaaria. Esimene võit kirjutati tabelisse ka Hiina meeskonnale, kes oli 3:1 (-20, 19, 20, 20) parem Mehhikost.

Homme on MM-l võistlustules jällegi A- ja D-alagrupi meeskonnad. A-alagrupis on Wroclawis vastamisi Kamerun - Argentiina, Serbia - Austraalia ja Poola - Venetsueela. B-alagrupis kohtuvad Krakowis Puerto Rico - USA, Iraan - Prantsusmaa ja Itaalia - Belgia.