Ametlik kinnitus selle kohta tehakse uudiskanali Life andmeil teatavaks oktoobris. Juba spekuleeritakse, kellest võib saada koondmeeskonna järgmine peatreener, kirjutab volley.ee.

Üks kandidaat võib olla bulgaarlane Plamen Konstantinov, omaaegne Bulgaaria koondise põhiründaja. Vene võrkpalliga on ta tuttav juba varasematest aastatest, uuest hooajast juhendab ta Novosibirski Lokomotiivi meeskonda.

Vene esindusmeeskonna peatreeneriks on pakutud ka Boriss Grebennikovi, kes juhendab praegu Ufaa Urali mehi. Grebennikov on pärit Kasahstanist, teenis hulk aastaid Prantsusmaal, sealhulgas eestlastele tuttavas Rennes Volley klubis ja omab Prantsuse kodakondsust. Tema poeg Jevgeni kuulub eduka liberona Prantsusmaa koondisse Jenja Grebennikovi nime all.

Aleknost jääb maha probleemne Venemaa koondis, mis ei vabanenud valupunktidest (ohtrad traumad, väljakujunemata põhikuuik jm) ka Rio olümpia käigus. "Olümpiamängude lõppedes tuleb ette võtta põhjalikud muudatused," rõhutas Alekno: "Juba mitmel aastal pole me suutelised võitma tugevaid koondisi. Täna mängime neljanda koha vääriliselt."