Avageim kaotati Prantsusmaa meistriliiga liidrile 19:25 ja teine 24:26, edasi võideti 25:22, 25:20 ja 15:12. Juhkami vahetati välja teise geimi keskel, edaspidi käis ta vahetusest servimas. Esialgsetel andmetel jäi talle kirja kuus punkti.

Tourcoing klubi lõpetas selle finaaliga klubi ajaloo väga õnnetu seeria – liiga ja karikasarja finaalis oli varem osaletud juba üheksa korda ja alati platsilt noruspäi lahkutud.

Lõppes ka Juhkami isiklik luhtunud finaalide seeria Prantsusmaal. Hooajal 2015/2016 jõudis Prantsusmaa esiliigas pallinud Rennes’i Volley Juhkami ja Kert Toobali toel üllatuslikult karikafinaali, ent jäi seal 2 : 3 alla Ajacciole. Samal aastal jõudis Rennes esiliiga finaali, kuid mäng meistriliiga koha nimel kaotati samuti numbritega 2 : 3.

Nüüd polnud finaalmängus Juhkami küll põhitegija, kuid tundis triumfist täiel rinnal rõõmu, visates matšpunkti järel kohe platsile pikali. Ja miks ta ei pidanuks rõõmustama? Eestlase panus oli väga suur näiteks poolfinaalis, kus ta tõi 17 punkti ning just tema pommservid aitasid viienda geimi lõpus Tourcoing’ võidule.

"Minu karjääri suurim saavutus!" juubeldas Juhkami kordamineku järel. "Pole palju mängijaid Eestis, kes tippliigades midagi võitnud oleks! Kogu karikasari oli meie jaoks kogu meeskonna suur võit. Igas mängus oli erinev liider ja kõigil oli suur panus tiitli võiduks! Uskumatu tunne ja järgmiseks hooajaks on CEV Cupi koht samuti tagatud."

Varem on eestlastest Prantsusmaa karika võitnud Keith Pupart ja Raimo Pajusalu.