Arvatakse, et tapmiseni, milles kahtlustatavatena kolm meest on kinni peetud, viis luhta läinud äritehing. Üks arreteeritutest on 36-aastane hispaanlane Juan Cuenca Lorente, endine CAV Murcia võrkpallimeeskonna ametnik, kellega klubis Visser mängis 2010.-2012. aastani, kirjutab Hispaania ajaleht La Verdad.

Ülejäänud kaks meest on rumeenlased, 59-aastane Valentin ja 47-aastane Constantin Stan, kes antud juhtumis täitsid ilmselt palgamõrvari rolli.

Hispaania meedia teatel oli Visserit ja tema meest enne tapmist ja matmist sidruniistandusse mitu päeva piinatud. La Verdad'i andmetel oli mehe hambad välja tõmmatud ja tema lõualuu purustatud.

Paari surnukehad leiti kaevatuna ligi 50 cm sügavusse. Matmispaik asus 30 meetrit eemal farmihoonest. Politsei leidis esmalt prügikoti koos ühe ohvri torsoga. Teisest prügikotist leiti pead ning jäsemed.

Visserit ja Severeini nähti viimati 13. mail, kui nad end Murcia hotelli sisse kirjutasid. Nende rendiauto leiti Murcia tänavalt üheksa päeva hiljem.

Esialgu kirjutasid lehed, et paar oli Hispaaniasse tulnud viljatusravile, kuid teised kuulujutud räägivad sellest, et Visser võis olla juba lapseootel. Ajaleht La Opinion de Murcia kirjutas, et Visser oli tol hetkel juba kolmandat kuud rase.

Uurijad usuvad, et Visseril ja Severeinil olid nende tapjatega "teatud ärialased erimeelsused", võimalik, et kinnisvaraalased. Väidetavalt olla Severein laenanud Lorentele suure summa raha ning läinud Murciasse seda tagasi nõudma.

Politsei usub, et paar läks ise Murciast 20 km kaugusel asuvasse farmi, kus nad kohtusid kolme nüüdseks juba vahi all oleva isikuga. Kõik kolm kahtlusalust võeti kinni Murciast 230 km põhja pool, Valenciast.

Ingrid Visser esindas Hollandi rahvusnaiskonda kokku 514 mängus, olles nende eest mänginud ka 1996. aasta Atlanta olümpiamängdel.