Pisut ootamatu oli vene pressiuudistest lugeda, et rahaliselt on omadega pigis isegi Jaroslavli Jaroslavitš, mille peatreener ja ühtlasi klubi president Sergei Šljapnikov valmistas ette neli äsjast olümpiavõitjat, kolmandik kogu koondisest, kirjutab volley.ee. Kusjuures erinevates valdkondades – diagonaal Maksim Mihhailov, nurgaründaja Juri Berežko, sidemängija Sergei Grankin, libero Aleksandr Sokolov.

Sergei Šljapnikov on endale nime teinud eeskätt noortetreenerina, kuid sekkus ülemöödunud hooajal Jaroslavitšiga medalijanusena konkurentsi Venemaa meistrivõistluste veerandfinaalis, lükates kuristiku äärele tulevase tšempioni ja klubide maailmameistri Kaasani Zeniidi. Möödunud aastal juhtis ta nii juunioride EM- kui MM-kullale Venemaa järelkasvukoondise.

Nüüd ütleb Šljapnikov, et kui lähinädalatel olukord kardinaalselt ei muutu, võib tema meeskond superliigast välja langeda, kuna pole piisavalt konkurentsivõimeliseks komplekteeritud. Juurde on vaja vähemalt kaht korraliku ründajat. Paraku ei luba eelarve suuri lootusi hellitada. Meeskonna ülalpidamine läheb klubile maksma sama palju kui ühe NHL-i hokimehe aastapalk.

Oodatakse kuberneri positiivset sekkumist. Aga kuberner on vahepeal teisele tööle läinud. Uus kuberner ei kiirusta.