Dumbauskaite - Povilaityte kaotasid turniiri jooksul vaid ühe kohtumise, kui alagrupis tuli tunnistada hilisema finaalivastase Baran - Kociolek 0:2 (-20, -20) paremust. 11. korda toimunud turniiril ei olnud Leedu paarid varem medalini jõudnud.

Dumbauskaite rääkis vahetult pärast võitu, et kindlus saavutati mäng-mängult "Finaalis me ei olnud enam nii närvis kui turniiri esimeses pooles. Vastuvõtt muutus aina kindlamaks, mis näitas üldise taseme tõusu. On suur au võita Leedule esimene rannavõrkpalli MM-kuldmedal,“ kommenteeris Dumbauskaite.

Pronksmedali võits Venemaa paar Ksenia Dabiža - Anna Gorbunova, kes 3.-4. koha mängus olid 2:0 (-19, 17, 9) üle Saksamaa duost Ittlinger - Weiland.

Samas peetud poeglaste turniiril võitsid Poola siseasjaks kujunenud finaalis Michal Bryl - Kacper Kujawiak 2:1 (-12, 19, 7) Lukasz Kaczmarek - Sebastian Kaczmareki. Kolmas koht kuulus Venemaa võistkonnale Uraikin - Kirijenko.

Ka eestlased on sama vanuseklassi turniiril edu saavutanud - Kristo Kollo ja Oliver Venno võitsid 2008. aastal kuldmedali. Seekord Eesti paarid Küprosel peetud turniiril ei osalenud.