Iraan oli mullustel maailmameistrivõistlustel kuues ja Maailmaliigas neljas. Soome meeskond lõpetas MM-võistlused üheksandana. Iraan alustab Maailmaliiga mänge mai viimasel nädalal, vastaseks kõrgeima divisjoni B-alagrupis on USA, Venemaa ja Poola. Veel mullu treenis Aasia meistrit kuulus argentiinlane Julio Velasco, pärast tema siirdumist oma isamaa esindusmeeskonna peatreeneriks juhendab iraanlasi serblane Slobodan Kovač, kirjutab volley.ee.

Ka Soomel seisavad ees Maailmaliiga mängud, aga kraad madalamas divisjonis, seejuures võimalusega kvalifitseeruda lõppturniirile. Maikuus kohtuvad naabrid koduväljakul ja võõrsil Belgiaga, seejärel Portugali ja Hollandiga, niisiis vastastega, keda Eesti meeskond on viimastel aastatel võita suutnud. Aga selleks, et pääseda Maailmaliigasse, tuleb tippu tõusta Euroliigas. Seda meie rahvusmeeskond suvel üritama hakkabki.

Mullu Soome koondise kandidaadiks kutsutud diagonaal Karl Külaots (ema ja isa poolt eestlane) tänavu väljavalitute hulka ei kuulunud.