Niisiis on juba teada, et poolfinaali pääseb kaks Venemaa klubi (mängivad veebruaris omavahel), pole vaid teada, kes nimelt. Finaalturniir neljale paremale korraldatakse 16.-17. märtsil Omskis.

Euroopa Võrkpalli Konföderatsioon (CEV) andis Final Fouri läbiviimise õiguse küll Novosibirskile, kuid kuna seal pole nõutava mahutavusega saali (peab olema vähemalt 5000 istekohta), tuli CEV vastu siberlaste palvele mängida seitse tuhat kilomeetrit eemal. Võrdlusmaterjaliks Siberi mastaapidest: Tallinnast Moskvasse on ligikaudu tuhat kilomeetrit.

Kaasani Zeniit mängis teel esikuuikusse üle Berliini RV 3:2 ja 3:2, Moskva Dünamo suurüllatusena Trentino Diateci 3:2, 0:3 ja 15:12, Kedzierzyn-Kozle ZAKSA Maaseiki Noliko 3:0 ja 3:2, Izmiri Arkas Belchatowi Skra 1:3, 3:2 ja 15:12, Lube Macerata Rzeszowi Resovia 3:0 ja 3:1 ning Cuneo Lannutti Ljubljana Ach Volley 3:0 ja 3:1.

Seega üritab Meistrite liigas pääsu veel kõrgemale kohale kolm klubi Venemaalt, kaks Itaaliast, üks Poolast ja Türgist. Veerandfinaalis on vastamisi Kaasan – Moskva, ZAKSA – Izmir ja Macerata – Cuneo.