Poola publik peab samal ajal pöialt ka Czestochowa Tytanile, kes üritab teises poolfinaalis Belgias veelkord lüüa Meneni Prefaxist. Koduväljakul võitis Tytan 3:1.

Sel nädalavahetusel on tules kõik eurosarja tippu jõudnud võrkpallimeeskonad. CEV karikasarjas proovib Moskva Dünamo homses poolfinaalis katki hammustada Monza Aqua Paradisot. Itaalias see ei õnnestunud, Paradiso võitis 3:2. Teises poolfinaalis purustas Rzeszowi Resovia kodupubliku toel Ljubljana ACH Volley 3:0 ja üritab võitu korrata homme.

Poola võrkpallisõprade pilgud on siiski koondumas Lodzile, kus mängitakse laupäeval ja pühapäeval välja kaalukaim autasu, Euroopa Meistrite liiga karikas. Poolfinaalis läheb poolakate suurlootus Belchatowi Skra vastamisi Izmiri Arkasega, kes võitis veerndfinaalis teatud üllatusena Novosibirski Lokomotiivi. Tõeliselt pingsat heitlust on oodata teises poolfinaalis, kus Kaasani Zeniidi vastaseks on Trentino PlanetWin365, kolme viimatise karikafinaali võitja.

Võimalik, et suursoosik Itaaliast on kasutamas viimast šanssi võita Meistrite liiga karikas. Trentino silmapaistvaim ründaja kuubalane Osmany Juantorena (kahekordse kergejõustiku olümpiavõitja Alberto Juantorena vennapoeg) siirdub peatselt Kaasanisse. Venemaa meistri sponsorid ei hoia raha kokku, et teha Zeniidist maailma tugevaim klubi. Lisaks müstilisele palganumbrile tuleb Tatarstani klubil tasuda Trentinole soliidne kompensatsioon staari loovutamise eest. Kolmeaastane lepe on põhimõtteliselt sõlmitud, nüansid räägitakse selgeks Lodzis.