35-aastast Visserit ja tema 57-aastast partnerit Lodeqijk Severeini nähti viimati 13. mail ennast sisse kirjutamas Murcia hotelli. Paar oli Hispaaniasse tulnud väidetavalt viljatusravile.

Üheksa päeva hiljem leiti nende rendiauto Murcia tänavatel pargituna. Hispaania meedia teatel leiti nende surnukehad pooleldi maetuna sidruniistanduses Alqueria külas, mis asub Murciast 12 km kaugusel.

Visser lõpetas mängijakarjääri eelmisel aastal, olles Hollandi koondist esindanud rekordilised 514 korda. Ta esindas Hollandit juba 1996. aasta Atlanta olümpiamängudel. Viimati mängis ta CAV Murcia naiskonnas 2010.-2012. aastani.

Paari tapmises kahtlustatavatena on vahistatud kolm meest. Üks neist on 36-aastane hispaanlane ning teised 47 ja 60 aastat vanad rumeenlased. Kõik nad tabati Murciast 230 km kauguselt Valenciast.

Paari endine naaber Roberto van Hoeven ütles eelmisel nädalal Londoni ajalehele Daily Telegraph: "Ainus, mida me teame, on see, et neil oli eelmisel teisipäeval pandud aeg arsti juurde, kuhu nad kohale ei ilmunud."

Visseri otsingutega tegelesid Murcia tänavatel mitmed vabatahtlikud.