Kolmanda koha sai korraldajate suureks rõõmuks Zürichi Volero, alistades kohamängus Rio de Janeiro Rexona (Brasiilia) 3:0 (21, 17, 18). Viies oli Kobe Hisamitsu (Jaapan) ja kuues Santo Domingo Mirador (Dominikaani Vabariik), kirjutab volley.ee.

MM-i parima mängija auhinna võttis vastu Türgi klubi ameeriklannast ründaja Jordan Larson-Burbach, kogu turniiri resultatiivsem oli Volero ukrainlannast diagonaal Olesja Rõhljuk (196 cm) kõigi aegade rekordtulemusega 93 p.

Finaalmäng oli ka huvitav treenerite duell. Ühelt poolt kogenud itaallane Giovanni Caprara (Eczacibasi) ja teiselt heleroheline Konstantin Ušakov, treener-algaja, kes Venemaa meistrivõistlused Dünamoga alles viiendana lõpetas. Caprara tunneb Vene olusid, mängijaid, treenereid jne hästi ning vedas Vene naiskonna 2006. aastal MM-kullale. Ta on maailmas ainuke, kes tulnud maailmameistriks nii klubi kui koondisega. Dünamo ainuke saavutus tänavu on CEV karikas, tänu millele pääses ta klubide MM-ile erikutsega. Finaalmäng näitas, et Dünamo pole koosseisult nõrgem, aga ebaühtlasem, vähem kokku mänginud ja kergemini murtav.