"Oli raske võitlus, hiinlannad ei andnud isegi kaotusseisu jäädes kordagi alla," sõnas Kiraly finaalmängu kohta. Turniiri parimaks mängijaks valitud Kimberly Hill oli ühteviisi õnnelik nii esikoha kui MVP auhinna üle: "Olen ekstaasis, olen õnnelik ja ei suuda uskuda, et see on tõsi."

Naiskonnad olid finaalis statistiliste näitajate poolest üsna võrdsed, ameeriklannade ülekaal oli tuntav vaid blokis (14-9). Võitjate resultatiivseim oli finaalis 20 punkti kogunud Hall, kaotajaile tõi sama palju punkte Chunei Zeng, vahendab volley.ee.

Pronksmedalid riputati Brasiilia naiste kaela, pronksimängus alistati napilt 3:2 korraldaja Itaalia. Brasiillannad alustasid kohtumist võimsalt ja võitsid kaks esimest geimi mäekõrguse ülekaaluga 25:15 ja 25:13.

12 800 pealtvaataja rõõmuks aga Itaalia ärkas ja viigistas kahe järjestikuse 25:22 geimivõiduga seisu. Otsustavas vaatuses oli sambamaa pallivõlurite ülekaal jällegi ilmne - 15:7. Brasiillaste peatreener Brazil Zé Roberto ütles mängujärgsel pressikonverentsil, et finaalis oli justkui kaks erinevat mängu: "Kahes esimeses geimis mängisime hästi kaitses, blokis ja kontrarünnakul. Seejärel hakkasime aga vastu võtma halbu otsuseid ja Itaallannad muutsid oma mängu. Otsustavas geimis sai määravaks meie tugevam palling."

Lõplik paremusjärjestus:
1. USA, 2. Hiina, 3. Brasiilia, 4. Itaalia, 5. Venemaa, Dominikaani Vabariik, 7. Jaapan, Serbia, 9. Saksamaa, Türgi, 11. Belgia, Bulgaaria, 13. Horvaatia, Holland, 15. Aserbaidžaan, Kasahstan, 17. Argentiina, Kanada, Tai, Puerto Rico, 21. Tuneesia, Kamerun, Mehhiko, Kuuba

MM-finaalturniiri unistuste naiskond:
Parimad nurgaründajad: Ting Zhu (Hiina) ja Kimberly Hill (USA)
Parimad temporündajad: Thaisa (Brasiilia) ja Junjing Yang (Hiina)
Parim diagonaalründaja: Sheilla (Brasiilia)
Parim sidemängija: Alisha Glass (USA)
Parim libero: Monica DeGennaro (Itaalia)

MVP: Kimberly Hill (USA)
Ausa mängu auhind: Brasiilia treener Ze Roberto